Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ματσάρα και φέτος στον Υμηττό

Published

on

Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος στον Υμηττό ο Θρίαμβος Αθηνών και τα Σούρμενα ήρθαν ισόπαλοι με το πλούσιο 2-2. Οι ‘ροσσονέρι’ αποδείχθηκαν σκληρό καρύδι και πήραν το πόντο στις καθυστερήσεις, ενώ στο 32′ είχαν ισοφαρίσει ξανά. Το σκορ άνοιξε στο 27′ ο Λύγκος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο Σπανός, αλλά στο 32′ ήρθε η ισοφάριση από την όμορφη ενέργεια και σέντρα του Δημογιάννη για τον Γιαννόπουλο που πλάσαρε τον Μπακόλα. Αυτό ήταν το σκορ του πρώτου μέρους με τον αέρα να δυσκολεύει τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών. Στο δεύτερο μισό και το 53′ ο Λιόσης έδωσε ξανά το προβάδισμα για τους γηπεδούχους που μέχρι τέλους είχαν την νίκη στα χέρια τους. Τελικά στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Μανωλιάδης εκμεταλλεύτηκε την σύγχυση στα καρέ του Θριάμβου έπειτα από κόρνερ του Δημογιάννη και ισοφάρισε με σουτ σε 2-2 παγώνοντας την κερκίδα και ξεσηκώνοντας τους λίγους φιλάθλους του προσφυγικού σωματείου. Στην βαθμολογία, τέταρτοι έπεσαν οι ‘κυανοπράσινοι’ έχοντας 14 βαθμούς έναντι 9 των Σουρμένων στην ένατη θέση.

Διαιτητές: Γκαμάρης Α., Τουμπακάρης Ι., Καραγιαννίδης Ι.

Θρίαμβος (Γιάννης Κουσάνας): Μπακόλας, Βασίλης, Λιόσης, Θεμελίδης, Ευαγγελόπουλος, Δημογιάννης, Αρώνης, Χαζίσας (83′ Συμεωνίδης), Τσοχαντάρης, Σπανός (91′ Κατσορίδας), Λύγκος (72′ Φατσέας).

Σούρμενα (Μιχάλης Κάτσικας): Λύρος, Μετλλίου, Κορκολής (77′ λ.τρ. Ζιώγας), Ακριτίδης, Τσακύρης, Μπουγιούκος, Πρέκας, Μανωλιάδης, Γιαννόπουλος, Δημογιάννης, Γιοματάρης (58′ Μπόκιας).