Connect with us

Γ Εθνική

Ματσάρα και φινάλε θρίλερ στο Πανιώνιος – Απόλλων Σμύρνης 2-2

Published

on

 

Σε ένα παιχνίδι που είχε πραγματικά τα πάντα, ο Πανιώνιος αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον Απόλλωνα, στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, για την 28η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

 

Όλα τα συναισθήματα είχε ο αγώνας της Νέας Σμύρνης. Η “Ελαφρά Ταξιαρχία” πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων στο πρώτο ημίχρονο, ο Πανιώνιος ισοφάρισε σε 2-2 με γκολ στο 97′ και συνολικά έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες, αλλά και πέναλτι στο παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν με παίκτη λιγότερα το ματς.

 

 

Στο πρώτο μέρος, οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ στο 23′, με αυτογκόλ του Ποτουρίδη. Ένα λεπτό νωρίτερα είχε ακυρωθεί γκολ του Μπρέγκου ως οφσάιντ.

 

Στο 29′ ο Ρίντι έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, ο Σκαφίδας δεν έκανε καλό υπολογισμό και ο Απόλλωνας έκανε το 0-2.

 

Από εκεί και πέρα, μόνο ο Πανιώνιος υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο. Στα πρώτα 45 λεπτά, χάθηκαν δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες. Στο 40′ ο Καλούδης έδιωξε εντυπωσιακά το κοντινό σουτ του Ιγνατίδη και στο 45′ και πάλι ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων είπε “όχι” στο τετ α τετ του Μπουρλάκη.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Γεωργιάδη είχε επιθετικό μονόλογο, με πολλές ευκαιρίες.

 

Στο 68′ οι κυανέρυθροι βρήκαν το γκολ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ιγνατίδη. Στα επόμενα πέντε λεπτά έχασαν δύο ευκαιρίες, αρχικά με τον Καλούδη να διώχνει το κοντινό πλασέ του Γεμιστού και εν συνεχεία η κοντινή κεφαλιά του Ιγνατίδη πέρασε άουτ.

 

Στο 79′ το σουτ του Αρναρέλλη έδιωξε σε κόρνερ ο Καλούδης και στο 85′ ο ίδιος παίκτης απέτυχε να σκοράρει από τα 11 βήματα, αφού το πέναλτι που εκτέλεσε πέρασε πάνω από την αντίπαλη εστία.

 

Στο 90′ μία ακόμα πολύ μεγάλη φάση για τον Πανιώνιο, με την κεφαλιά του Ιγνατίδη να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι.

 

Τελικά η λύτρωση για τον Ιστορικό ήρθε στο 97′ όταν ο Πότσι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για την ισοφάριση.

 

Μάλιστα στο επόμενο λεπτό ο Καλάγια έχασε την τεράστια ευκαιρία για την ολική ανατροπή, αφού το σουτ που έκανε μέσα απο την περιοχή πέρασε ελάχιστα άουτ,

 

Τελικό σκορ το 2-2, με τον Πανιώνιο να έχει πλέον δέκα βαθμούς διαφορά από τον Εθνικό.

 

Διαιτητές: Κορωνιάς, Βιτσεντζάτος-Κακάνης (Ανατ. Αττικής)

 

 

 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Σκαφίδας, Χοτζάλι (31′ λ.τρ. Ξυγκόρος), Παυλάκης, Ποτουρίδης, Πότσι, Μπρέγκου (80′ Καλάγια), Στούπης, Γεμιστός, Μπουρλάκης, Φερεκίδης (31′ Ιγνατίδης), Αρναρέλλης

 

 

 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος): Καλούδης, Πριόνας, Τασιούλης, Λιάκος (70′ Μίχος), Ρόδης, Πατίλας, Πιαστόπουλος, Χριστόπουλος, Χαϊκάλης, Σάλλα (88′ Κορφιάτης), Παπαχρονόπουλος.

ΠΗΓΗ: Liganews