Connect with us

stoplekto

Ματσάρα με νικήτρια την Χρυσούπολη

Published

on

Την παραμονή της στην Β’ Κατηγορία κλείδωσε η Χρυσούπολη που επικράτησε εντός έδρας με το εντυπωσιακό 4-3 του ΓΣ Καισαριανής. Το σκορ άνοιξε η γηπεδούχος με αυτογκόλ του Κώστα Κατσαμπά στο 25′ ενώ στο 30′ ο Βλάμης διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν αρχικά στο 33′ με δράστη τον Χρυσοχόου και στη συνέχεια στο 38′ ο Βουτυράς ισοφάρισε σε 2-2 που ήταν το σκορ του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός παρέμεινε σε υψηλά στάνταρ αλλά γκολ σημειώθηκε στο 67′ από τον Μακρά για το 3-2 των κυανέρυθρων, οι οποίοι έφτασαν και στο 4-2 με τον Αποστολάκη στο 79′. Το τελικό 4-3 πέτυχαν οι κιτρινόμαυροι με τον Παναγιώτη Κατσαμπά στο 81′. Έτσι, η ομάδα του Βαγγέλη Κότσαλου βρίσκεται έκτη έχοντας 40 πόντους όπως και το συγκρότημα του Θανάση Ψύλλια στην έβδομη θέση.

Διαιτητές: Καλύβας, Πατεράκης, Καραμπέκιος Α.

Χρυσούπολη (Βαγγέλης Κότσαλος): Θεμιστοκλέους, Μπλάτζας (46′ Μπόικος), Βασιλειάδης, Μανωλιός, Καμαρέτσος, Κατσαρός, Κωνστάντης (85′ Παναγιώτου), Ζύμπας, Βλάμης (45′ Αποστολάκης), Μάκρας, Κώτσιας.

ΓΣ Καισαριανής (Θανάσης Ψύλλιας): Βασιλάκης, Κατσαμπάς Κ. (73′ Π. Κατσαμπάς), Τζαβάρας (59′ Αρναρέλλης), Παπακώστας, Γάκης, Βουτυράς, Νάνος, Ζαγουράς, Χρυσοχόου, Λυμπερόπουλος, Βενέτι.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply