Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ματσάρα στην Ηλιούπολη

Published

on

Αν και προηγήθηκε δύο φορές η Πεύκη, η Διάνα Ηλιούπολης ισοφάρισε ισάριθμες φορές για το τελικό 2-2 σε ένα ωραίο παιχνίδι στην Ηλιούπολη. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 22′ με σουτ του Ιορδανίδη εντός περιοχής αλλά ο Καλουδιώτης στο 37′ με ωραίο γυριστό ισοφάρισε σε 1-1. Στο 39′ ο Απέργης Αντρέας αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη για σκληρό μαρκάρισμα, ο Ιορδανίδης ανέλαβε την εκτέλεση και σκόραρε εκ νέου για το 1-2 του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος οι κόκκινοι ανέβασαν την απόδοση τους και ισοφάρισαν στο 55′ με βολ πλανέ του Δημογιάννη μέσα από τη περιοχή, ενώ στις καθυστερήσεις έφτασαν κοντά στη νίκη αλλά ο Σαϊτης σταμάτησε τον Χατζηστεφάνου. Τέλος στο 63′ ο Κωνσταντόπουλος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για αντικανονικό μαρκάρισμα.

Διαιτητές: Ζαραβίνος, Τσιλιπάνος, Ελευθερίου.

Διάνα (Γ.Χατζηράπτης): Μενούνος, Βογιατζόπουλος (44 Νίκολι), Παρασκευόπουλος, Μπελέρης, Απέργης Α., Δημογιάννης, Καλουδιώτης, Χούδρας, Μπαλαφούτης Χ. (87′ Μπαλαφούτης Α.) Απέργης Ν. (49′ Σταθακόπουλος) Χατζηστεφάνου.

Πεύκη (Ε.Μουσουράκης): Σαϊτης, Κοκαβέσης, Ανδρέου, Κωνσταντόπουλος, Μεταλλινός, Γιακουμής, Κιάφα (88′ Καμπέρης, Γκατζιώρας, Ιορδανίδης, Σινάνι (65 Χρυσανθακόπουλος), Βαφειάδης (92′ Μήτσος).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply