Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Ματσάρα στη Μαγούλα- Από 0-3 ο Αστέρας 3-3 τον Βύζαντα Μεγάρων

Published

on

Ματς για γερά νεύρα παρακολούθησε ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο της Μαγούλας. Στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής ο Βύζας Μεγάρων προηγήθηκε με 0-3, αλλά πλήρωσε την αλαζονεία του, καθώς ένας ψυχωμένος Αστέρας Μαγούλας έδειξε χαρακτήρα και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 3-3, βάζοντας ακόμη περισσότερη φωτιά στο πρωτάθλημα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο αγώνας διεξήχθη σε πολιτισμένα πλαίσια ανάμεσα στους φιλάθλους και των δύο ομάδων που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Η ομάδα του Θοδωρή Παχατουρίδη μόλις στο 6′ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Στρατάκη, που μετουσίωσε σε γκολ ο Ατματσίδης για το 1-0. Ο Αστέρας αντέδρασε και είχε δοκάρι με τον Μπέχλη στο 8′. Στη συνέχεια τη σκυτάλη για τους Μεγαρίτες πήραν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας. Ο Κενδριστάσκης στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου έκανε το 2-0, ενώ το 3-0 έγινε από τον Παϊκόπουλο στο 56′. Οι φιλοξενούμενοι μέχρι εκείνο το σημείο είχαν κυριαρχήσει, καθώς είχαν χάσει κι άλλες ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα, όμως σε καλή μέρα βρέθηκε ο γκολκίπερ του Αστέρα Μικρός, που κράτησε το σκορ.

Η ομάδα του Κώστα Λινάρδου δεν πτοήθηκε και χάρη στην αποτελεσματικότητά της στην επανάληψη, έφτασε σε αυτό το ηρωικό 3-3.

Αρχικά μείωσε με τον Χιονίδη Ι. στο 57′, για να φτάσει στην επική ισοφάριση στο τελευταίο πεντάλεπτο με τέρματα των Τεπέτωβ(86′) και Τσιανάκα(87′).

Στο 90′ ο Βύζας ζήτησε πέναλτι από το διαιτητή Ντάουλα σε ανατροπή του Στρατάκη.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Μικρός, Μυρσινιάς(70′ Φυσαράκης Γ.), Χιονίδης Ι.(90′ Παπαδόπουλος), Λογοθέτης Α., Χωραβάτης, Μπάλλα(75′ Κεσόβ), Μπέχλης, Απαζίδης, Παπακωνσταντίνου(70′ Μοίρας), Χαλκίδης(46′ Τεπέτωβ), Τσιανάκας.

ΒΥΖΑΣ: Κουφής, Λύγδας, Μανωλιάς, Παϊκόπουλος, Φυσαράκης Α., Σαχόλι(94′ Καργιάννης), Κενδριστάκης, Χατζημελετιάδης, Στρατιδάκης, Ατματσίδης, Κωνσταντινίδης.