Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ματσάρα στον Βύρωνα ανάμεσα σε Δόξα και Santa

Published

on

Ματσάρα στον Βύρωνα, όπου η τοπική Δόξα και η Αγία Παρασκευή αναδείχθηκαν ισόπαλες με το εκκωφαντικό 2-2 σε ένα παιχνίδι διαφήμιση για την κατηγορία με πολλές φάσεις. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και πέρυσι στο ίδιο γήπεδο, μόνο που τότε η Δόξα είχε ανατρέψει το εις βάρος της 2-0 σε 2-2. Το σκορ άνοιξε στο 26′ ο Παρασκευόπουλος με διαγώνιο σουτ από τα δεξιά αξιοποιώντας την υπέροχη κάθετη μεταβίβαση του Βιέννα. Το ημίχρονο έκλεισε στο 1-0, κάτι που δεν άρεσε στην Santa, η οποία μπήκε αγριεμένη και ανέτρεψε άμεσα στην κατάσταση. Στο 48′ ο Κράσι διείσδυσε από τα πλάγια και νίκησε τον Στράτο Βακερλή για το 1-1 με σουτ στην απέναντι γωνία. Τέσσερα λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν ένα πανέμορφο γκολ που ξεκίνησε από την μπαλιά του Τζίτζη, πάσα με την πλάτη του Νταουτάι στον Ξηντάρα για να πλασάρει εκείνος εύστοχα για το 2-1. Παρόλα αυτά, οι ‘κυανόλευκοι’ έδειξαν ότι έχουν ξεχάσει τι σημαίνει ήττα και ισοφάρισαν στο 60′ με τον Γκουντελίτσα να έρχεται ως τρέιλερ από το σημείο του πέναλτι. Έτσι, το συγκρότημα του Βύρωνα ανέβηκε πέμπτο έχοντας 13 βαθμούς, έναν περισσότερο από την όγδοη ‘Αγία’.

Διαιτητές: Παππάς Α., Κουντουρέλης Γ., Τσολάκης Σ.

Δόξα (Λ. Ρόππας – Δ. Ζυγούρης): Βακερλής Σ., Ντεμάι, Κατσούδας, Βακερλής Π., Τσακιράκης (70′ Λιόνας), Γκουντελίτσας, Καραμπίνης (75′ Κάιδος), Χαλβατζής, Βιέννας (85′ Μαναρίτσας), Κουντού, Παρασκευόπουλος.

Santa (Βαγγέλης Ιντζέκαρος): Γιαννόπουλος, Τζίτζης (80′ λ.τρ. Κάππος), Αλευρής Α., Βελέντζας, Σταματέας, Τσώνης, Μυλωνάς (46′ Ξηντάρας), Τσοπανάκος, Νταουτάι, Καρβούνης (70′ Μπότης), Κράσι.