Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Ματσάρα στον Ταύρο με εννέα γκολ και πρόκριση του Άγιαξ

Published

on

Το πιο χορταστικό ματς, όσον αφορά το Κύπελλο ΕΠΣΑ, έλαβε χώρα στο γήπεδο “Παυλίδης” του Ταύρου εκεί όπου ο τοπικός Άγιαξ νίκησε με 6-3 τον Παπάγο.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν στο ντεμπούτο του Δημήτρη Κοσμά στον πάγκο τους ότι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, ανοίγοντας το σκορ στο 17′ με τον Χαλίλι.

Δυο λεπτά αργότερα ο Σωτηρόπουλος έκανε το 2-0, με τον Γκούφα στο 21′ να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 24′ ο Χαλίλι πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο ματς για να σημειώσει στο 4-0, με τον Βάρφη στο 55′ να μειώνει σε 4-1 για τον Παπάγο. Στο 60′ ο Νούτσος έκανε το 4-2, με τον Στάμο στο 61′ να σκοράρει για το 5-2. Το κρεσέντο του Χαλίλι ολοκληρώθηκε στο 80′ πετυχαίνοντας χατ-τρικ για το 6-2, με τον Βάρφη στο 86′ να διαμορφώνει το τελικό 6-3.

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ (Δημήτρης Κοσμάς) Μακρής, Σωτηρόπουλος, Γούλας, Γαλάνης (63′ Χριστοφόρου), Στρέφι, Σιώζος, Γκούφας (53′ Μελής) Μαρούσης, Θαναηλάκης (32′ Σκόρδος), Στάμος (63′ Γεωργακόπουλος), Χαλίλι.

ΠΑΠΑΓΟΣ (Γιάννης Ντόκος) Κοραχάης, Κολιάκος, Μουντοκαπάκης, Αλεξιάδης, Νούτσος, Θανασούλας (15′ Κορδάς), Δούκας, Ταλιούρης Δ., Μάνθιος (50′ Βάρφη), Ρηγόπουλος (50′ Μπράτσος), Ταλιούρας Ν.