Connect with us

5ος Όμιλος

Ματσάρα στους Αγίους Αναργυρους

Published

on

Πλούσιο θέαμα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο των Αγίων Αναργυρων εκεί που η ομώνυμη ομάδα έμεινε στο 2-2 με τον Ηλυσιακό στο ντεμπούτο του Γιώργου Αρχοντάκη στον πάγκο των κιτρινόμαυρων.

Οι δυο ομάδες ήθελαν τη νίκη για να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις όμως το 2-2 ήταν το αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι τέλους.

Στο 10′ μετά από σέντρα Μπαλτσούρα ο Σεχολάρι με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Ο Ηλυσιακός αντέδρασε και γύρισε το ματς σε 3′ αφού στο 40′ και στο 43′ ο Ταβάρες μετά από ασίστ των Σουλελέ και Χαραλάμπους.

Οι Άγιοι Ανάργυροι πίεσαν στην επανάληψη και στο 87′ κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Παπαδημητρίου από προσπάθεια του Λάλα με τον Σεχολάρι να κάνει το 2-2.

Στο 9′ ο Κατσίβελας είχε δοκάρι για τους γηπεδούχους ενώ στο 13′ την ίδια κατάληξη είχε η ενέργεια του Νομικού, ενώ στο 47′ ο Σεχολάρι διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος) Χανιώτης, Κατσίβελας (82′ Λάλα), Μαντίκος, Κατσάρας, Πιπίνης, Μαυρομματάκης, Αρβανιτάκης (72′ Πανόπουλος), Τσερκώνης, Σεχολάρι, Καμπόσος (46′ Σταύρου), Μπαλατσούρας (77′ Λαθούρης).

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Γιώργος Αρχοντάκης) Κοντοπίδης, Ζουμπουλάκης, Χαραλάμπους (66′ Ξανθόπουλος), Παπαδημητρίου, Σαμιώτης (24′ λ.τρ. Σεράνι (80′ Μουκίδης), Αμανατίδης, Νομικός, Ηρακλής, Ταβάρες, Μενδρινός, Σουλελές (86′ Κονδύλης)