Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ματσάρα στους Αγίους Αναργύρους

Published

on

Πολύ ωραίο παιχνίδι διεξήχθη στους Αγίους Αναργύρους ανάμεσα στην τοπική Ένωση και τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου. Οι δύο ομάδες πρόσφεραν γκολ και πολύ θέαμα αναδεικνύοντας την δυναμική τους για μία ακόμη φορά, η οποία τους έχει φέρει στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος. Οι ‘κυανέρυθροι’ ήταν σε γενικές γραμμές ανώτεροι και επικράτησαν 2-1 για να παραμείνουν τρίτοι έχοντας 19 βαθμούς έναντι 13 του σκληροτράχηλου Θριάμβου στην έκτη σειρά της κατάταξης.

Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι στο 25′ με διαγώνιο σουτ του Σερδενέ έπειτα από πάσα του Πλεξίδα, όμως στο 35′ ο Μπανιάς πήδηξε ψηλότερα απ’όλους κι ισοφάρισε σε 1-1 με κεφαλιά αξιοποιώντας την σέντρα του πολυτιμότερου, σήμερα, φιλοξενούμενου, Στέργιου Μαστρογιάννη. Μάλιστα, το ημίχρονο θα μπορούσε να ολοκληρωθεί υπέρ των ‘Αγίων’, αν ο Κοντογουλίδης στις καθυστερήσεις δεν έχανε ανεπανάληπτη ευκαιρία από το μισό μέτρο και σε κενή εστία. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Χαϊδαριώτες έχασαν δύο καλές ευκαιρίες με τον Μαστρογιάννη. Στο 60′ ο Ρούσεφ με μακρινό φάουλ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι με την βοήθεια του Παπαδιώτη και στο 73′ ήρθε η λύτρωση. Ο Ρούσεφ εκτέλεσε κόρνερ και ο Μυστρίδης με καρφωτή κεφαλιά έδωσε την πολύτιμη νίκη στους Αγίους Αναργύρους. Στο 90′ ο Κοσμάς νικήθηκε από τον πορτιέρο του Θριάμβου και λίγο πριν τις καθυστερήσεις είχαμε την φάση του αγώνα. Ο Ντουλές αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για χτύπημα εκτός φάσης στον Πλεξίδα, ενώ προηγουμένως ζήτησε πέναλτι από τον ρέφερι Τσουκαλά.

Διαιτητές: Τσουκαλάς Χ., Ακρίβος Χ., Τουμπακάρης Ι.

Ένωση (Ανδρέας Μαντζούνης): Σαράντης, Γεωργίου (52′ Βυζανιάρης), Τούρλας, Μεταλλινός, Μυστρίδης, Σερδενές, Δημαράς (46′ Καλογριάς), Κοσμάς, Πλεξίδας, Ρούσεφ, Κοντογουλίδης (75′ Στραβοκέφαλος).

Θρίαμβος (Χρήστος Κιούρκος): Παπαδιώτης, Μπάκας Α. (80′ Μπάκας Π.), Χατζής, Θανόπουλος, Ντουλές, Τσιούλος Π. (85′ Σκεπετάρης), Πατέλης (60′ Τσαγιάννης), Μπανιάς, Παπαναστασίου, Μαστρογιάννης, Αποστολόπουλος.