Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ματσάρα στους Αγίους Αναργύρους

Published

on

Φοβερό παιχνίδι με πολλές φάσεις έγινε στους Αγίους Αναργύρους όπου ο Χολαργός επικράτησε της τοπικής Ένωσης με 3-2. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά από την αρχή και στο πρώτο δεκάλεπτο πέτυχαν δύο γκολ με τον Κετσετζόγλου που αξιοποίησε στο 2′ και στο 10′ τις ασίστ των Χάλου και Παναγιώτη Καζάκου. Οι κυανέρυθροι αντέδρασαν ισοφαρίζοντας αρχικά στο 15′ με κεφαλιά του Δημαρά ενώ στο 17′ η οβίδα του Βυζανιάρη εκτός περιοχής καρφώθηκε στο ”Γ” του Αρδίζογλου για το 2-2. Όμως, οι κυανόλευκοι έδειξαν χαρακτήρα και στο 35′ ο Παναγιώτης Καζάκος έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του που παρέμεινε μέχρι το τέλος παρά την πίεση της Ένωσης. Η ομάδα του Ανδρέα Μαντζούνη έμεινε με δέκα παίκτες στο 61′ λόγω της απευθείας κόκκινης του Δήμου για σκληρό μαρκάρισμα και με εννέα στο 82′ λόγω τραυματισμού του Πλεξίδα αλλά συνέχισε να πιέζει χάνοντας ευκαιρίες με τον Σερδενέ και τον Μυστρίδη που αστόχησε στις καθυστερήσεις σε κενό τέρμα. Έτσι, 50 βαθμοί για τον Χολαργό ενώ οι Άγιοι Ανάργυροι παρέμειναν στους 28 πόντους δέκατοι πλέον.

Διαιτητές: Ευαγγέλου, Χαρίτος, Κουντουρέλλης.

Αγ.Ανάργυροι (Ανδρέας Μαντζούνης): Σαράντης, Βυζανιάρης, Στραβοκέφαλος, Μυστρίδης, Λόλο, Σερδενές, Βάλσαμος (26′ λ.τρ. Κοκότης), Δήμος, Πλεξίδας, Δημαράς (80′ Γκούρη), Καλογριάς (46′ λ.τρ. Τουμάσης).

Χολαργός (Γιάννης Κουσάνας): Αρδίζογλου, Καζάκος Α. (73′ Ζώης), Στεργιάκος, Σπυρόπουλος, Πλεμμένος, Χάλος, Λυράς, Τζέλι (73′ Κατσαρός), Κετσετζόγλου, Λαμπρινάκος, Καζάκος Π. (90′ Ρίζος).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply