Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ματσάρα στο Ίλιον και πεντάρα ο Χαραυγιακός

Published

on

Μπορεί το μυαλό όλων να ήταν στους Αγίους Αναργύρους, όμως ο Χαραυγιακός επικράτησε στο Ίλιον με το εντυπωσιακό 5-2 του Ολυμπιακού Λιοσίων διατηρώντας το -4 από την κορυφή. Οι ‘νερατζούρι’ έπαιξαν κατά διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο, υπέστησαν ένα τρίλεπτο σοκ, αλλά στο τέλος καθάρισαν την υπόθεση νίκη δικαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί. Από την άλλη πλευρά, οι ‘ερυθρόλευκοι’ έχοντας πολλές ελλείψεις πάλεψαν, ισοφάρισαν δίχως αποτέλεσμα τελικά και παρέμειναν για ακόμη μια αγωνιστική στην 14η θέση με μόλις 8 βαθμούς.

Ο χορός των γκολ άνοιξε μόλις στο 6′ χάρις τον Ζέλο, ο οποίος σκόραρε με σουτ εντός περιοχής κόντρα στην πρώην ομάδα του. Το 1-0 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου και στο δεύτερο πήραν μπρος οι μηχανές. Στο 48′ ο Ζήσης έγραψε με ωραία προσπάθεια το 2-0 και από το 52′ μέχρι το 56′ ήρθε το μπλακάουτ. Ο Κωνσταντινίδης μείωσε σε 2-1 με σουτ ύστερα από σέντρα του Καρύδη στο 52′ και στο 54′ ο Γιάκας σουτάροντας εκτός περιοχής πήρε το ριμπάουντ σε αμυντικό διώξιμο για την ισοφάριση. Αυτή η εξέλιξη έκανε έξαλλο τον Βαγγέλη Χαντέ και οι παίκτες του συμμορφώθηκαν. Στο 68′ ο Μπίτιλης κέρδισε πέναλτι από τον Καρύδη και ο Μητροφάνης πέτυχε το 3-2. Νέο τέρμα για τον Ζήση και 4-2 στο 73′ έπειτα από πάσα του Θέμη Γουσούλη, με τον Ζέλο να βάζει την τελική σφραγίδα στο 80′ χάρις το δυνατό αριστερό βολέ του, το οποίο έγραψε το τελικό 5-2 μέσα στην έδρα του Ολυμπιακού.

Διαιτητές: Ευαγγέλου Α., Νικολαδός Σ., Δεληθοδωρής Κ.

Ολυμπιακός (Πέτρος Καπώνης): Στουραΐτης, Δούκας, Παπαδόπουλος, Μηλιώνης, Γιάκας, Κολιοπάνος, Ξενάκης, Καρύδης (75′ Δασκαλάκης), Κίτσιος, Κωνσταντινίδης, Μελέτης.

Χαραυγιακός (Βαγγέλης Χαντές): Αδαμόπουλος, Ντακόφ, Βαζούκης, Ράμμος, Μπιρμπιλής, Τουγουντζόγλου, Μητροφάνης, Ζέλο, Ζήσης (77′ Βουρλούμης), Λεβέντης (56′ Μπίτιλης), Κατσαμπάνης (62′ Γουσούλης Θ.).