Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ματσάρα στο Δάφνη Παλαιού Φαλήρου-Ηφαιστος Περιστερίου 2-2

Published

on

Σε ένα πολύ ωραίο ματς με συναρπαστική εξέλιξη, Δάφνη Παλαιού Φαλήρου και Ηφαιστος Περιστερίου αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2.

Ετσι, οι δύο ομάδες συνεχίζουν αήττητες, με τη Δάφνη να έχει 8 βαθμούς και τον Ηφαιστο 10.

Το σκορ άνοιξε στο 3′ όταν ο Μπότος προσπάθησε να διώξει, με τη μπάλα να χτυπάει στον Βουλωμένο και να καταλήγει στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 0-1, που έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Στο 55′ οι φιλοξενούμενποι έμειναν με 10 παίχτες λόιγω αποβολής του Κουντούμα με 2η κίτρινη. Η Δάφνη εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική υπεροχή και αφού στο 57′ ο Βλαχάκης με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1, στο 61′ ο ΠΟζίδης ολοκλήρωσε την ανατροπή κάνοντας το 2-1. Ο Ηφαιστος όμως δεν είχε πεί την τελευταία του λέξη, και στο 75′ ο Καρδάμης με εκτέλεσεη φάουλ έκανε το 2-2.

ΔΑΦΝΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ: Μπότος, Ιωαννίδης, Πάλλας, Κόθρας, Χριστόπουλος, Λυκουρόπουλος (86’ Καββαδίας), Ευθυμίου (57΄ Ποζίδης), Γιαννούλης, Φέρτης, Βλαχάκης (70’ Καρυπίδης), Κωνσταντινίδης (86΄Καραβίδας).

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Αλευρής, Βλαχόπουλος (66’ Τσενάι), Καρδάμης, Ντάτση, Χάιδας, Λάππας, Καλκανάκος (66’ Στόινα), Ζαφειράτος (57’ Φωτιάδης), Βουλωμένος (71’ Σφίχτης), Κουντούμα, Γόνης.