Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Ματσάρα στο Καματερό- Κολωνός 3-2

Published

on

Με το καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε η αγωνιστική χρονιά για τον ΠΑΟ Καματερού που νίκησε με 3-2 το μαχητικό Κολωνό και πλασαρίστηκε στην πρώτη τετράδα.

Με 33 βαθμούς τερμάτισε στην 4η θέση, εν.ω ο Κολωνός με 31 τερμάτισε 5ος.

Το ματς με τον Κολωνό, κυρίως στο β’ ημίχρονο έδωσε ωραία συναισθήματα στους φιλάθλους που το παρακολούθησαν.

 

Η άνετη επικράτηση των παικτών του Μιχάλη Κάτσικα με 2-0, έγινε μέσα σε επτά λεπτά 2-2 με πρωταγωνιστή τον Σκεύη και δυο απίστευτα σουτ από ιδιαίτερα μακρινές θέσεις. Και αν η ομάδα ξαναπήρε κεφάλι στο σκορ με τον Μήτκα οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν εκ νέου την ισοφάριση με χαμένη κεφαλιά στο 92’ παρόλο που αγωνίζονταν με δέκα παίκτες.

Στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του Μιχάλη Κάτσικα έχασαν πολλές ευκαιρίες για γκολ. Στο 13΄ ο Παππάς σούταρε αουτ από καλή θέση. Χαμένη ευκαιρία και με τον δραστήριο Μπινέρι με σουτ που απέκρουσε ο Ροκάνας στο 25’. Καταιγισμός ευκαιριών στο τελευταίο πεντάλεπτο με σουτ Μπινέρι (43’) και Παππά (44’) που απέκρουσε στο γάμα ο Ροκάνας. Κόρνερ Μήτκα στην συνέχιση της φάσης εκμεταλλεύθηκε ο Μπινέρι λάθος απόκρουση και με σουτ άνοιξε το σκορ. Στο 45΄ στο τσάκ πρόλαβαν οι αμυντικοί του Κολωνού τον Γιώργο Παππά πριν σουτάρει από καλή θέση.

Στην επανάληψη ο τερματοφύλακας του Κολωνού απέκρουσε θαυμάσια διαγώνιο σουτ του Ανδριτσόπουλου στο 54’. Το 2-0 σημείωσε ο Σταύρος Μήτκας με απευθείας χτύπημα φάουλ στο 65’. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες στο 69΄με 2η κίτρινη κάρτα του Λυμπέρη.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς είχε πάρει τον δρόμο του, μια λόμπα σουτ του Σκεύη από την σέντρα και διαγώνια θέση βρήκε τον τερματοφύλακα Γιάκη εκτός θέσης και έγραψε το 2-1 στο 70’ . Στο 73΄ο νεαρός Γιάκης απέκρουσε σουτ του από ευνοϊκή θέση του Παπαδάτου .  Η μαχητικότητα του Κολωνού συνεχίστηκε και στο 77’ ο Σκεύης, σούταρε απ’ έξω από την περιοχή δυνατά και συρτά, νικώντας για 2η φορά τον Γιάκη, που δεν είχε καλό οπτικό πεδίο, (2-2).

Όμως το δεκάρι της ομάδας, ο Σταύρος Μήτκας και ιδιαίτερα διακριθείς, πήρε την ομάδα στην πλάτη του και με νέο διαγώνιο σουτ στο 80’ σημείωσε το 3-2. Οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν την ισοφάριση με χαμένη κεφαλιά του Χριστόπουλου στο 92’ που έφυγε αουτ.

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Γιάκης, Σιατούνης (46’ Ανδριτσόπουλος), Πιτέλης, Παππάς, Τσουρούλας, Μαυροειδής, Μπινέρι (91’ Τσεσμετζής), Αρναρέλλης, Καπίρης (46’ Μέτα), Μήτκας, Τόλιας

ΚΟΛΩΝΟΣ: Ροκανάς, Χριστόπουλος, Ρότσι (72’ Κολάγκι), Καπελάκης, Λυμπέρης, Οντάτζης, Σινανάι, Λίκα (46’ Σκεύης), Ρώσση, Κάτρης (72’ Σταυράτης), Παπαδάτος (75’ Φελεμέγκας)