Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ματσάρα στο Ρουφ

Published

on

Συναρπαστικό ματς έλαβε χώρα στο Ρουφ εκεί που ο τοπικός ΠΑΟ Ρουφ αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 3-3 με τους Αγίους Αναργύρους. Μόλις στο 7′ ο Ασλανίδης έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους γράφοντας το 1-0. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 26′ με τον Στραυοκέφαλο να ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 58′ ο Ρίζος έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Κώστα Τσαβαλιά για να έρθει στο 63′ ο Κοκκότης και να φέρει το ματς στα ίσια. Στο 70′ ο Μυστρίδης είχε μεγάλη ευκαιρία για να δώσει το προβάδισμα στην Ένωση για πρώτη φορά στο ματς, όμως η προσπάθεια του κατέληξε στο δοκάρι. Στο 78′ και πάλι ο Ρίζος χρίστηκε σκόρερ κάνοντας το 3-2, με τον Καλογριά 4′ πριν την ολοκλήρωση του αγώνα να διαμορφώνει το τελικό σκορ

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Κώστας Τσαβαλιάς) Χαρίσης, Γιάνκολο, Τομπουλίδης, Μπέρτζος, Τριανταφυλλίδης, Χατζημιχάλης, Φωτόπουλος, Θάνο (46′ Καραβίδας), Ρίζος, Ασλανίδης (80′ Ματίας Ντα Σίλβα), Γαλάνης (46′ Κολοφώτης).

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Αλβέρτος Παπαδάκης) Σαράντης, Βυζανιάρης, Τούρλας, Μυστρίδης, Κοκκότης, Βάλσαμος (46′ Σερδενές), Καλογριάς, Τσίμος (62′ Τουμάσης), Δήμος, Πλεξίδας (75′ Δημαράς), Στραυοκέφαλος. 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply