Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ματσάρα χωρίς γκολ στο Χαϊδάρι- Ολυμπιακός Λιοσίων (0-0)

Published

on

Σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι όπου το τελικό 0-0 αδικεί κατάφωρα την εικόνα του παιχνιδιού, Χαϊδάρι και Ολυμπιακός Λιοσίων μοιράστηκαν τους βαθμούς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Οι δύο ομάδες είχαν πολλές  ευκαιρίες να σκοράρουν χωρίς να τα καταφέρουν, με το παιχνίδι να έχει όλα τα στοιχεί του ντέρμπι.

Στο 17′ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Παληγεώργο, με τους φιλοξενούμενους να απαντάνε στο 22′ όταν αρχικά ο Καλαματιανός απέκρουσε το σουτ του Νησαριώτη, και στη συνέχεια το κοντινό πλασέ του Χριστόπουλου σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 74′ το Χαϊδάρι κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Καυκιάς απέκρουσε την εκτέλεση του Παληγεώργου. Παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων, το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος…

ΧΑΪΔΑΡΙ): Καλαματιανός, Τζανιδάκης, Καλογερόπουλος, Ζήζιλας, Μπιταξής, Τσιούλος, Ζαχαρίου (61′ Αντωνόπουλος), Καμπεράι (69′ Καββαδίας), Παληγεώργος, Αποστολόπουλος, Γκρέμπι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ): Καυκιάς, Σουλοβάρι (75′ Καλκανάκος), Λαμπρόπουλος, Μιχαηλίδης, Τσάτσα, Μπριστογιάννης, Ζέρβας (56′ Τίγκας), Γανωτής, Νησαριώτης, Χριστόπουλος (68′ Τουρτούλλι), Νικολάου (75′ Βασιλάκος).