Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Ματσάρες αύριο για τα ημιτελικά του κυπέλλου της ΕΠΣ Αθηνών

Published

on

Με δύο πολύ δυνατές αναμετρήσεις ανοίγει αύριο η αυλαία της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου της ΕΠΣ Αθηνών…

Στο γήπεδο Πετρούπολης Β’ ο Άρης Πετρούπολης θα υποδεχτεί τον Αστέρα Καισαριανής. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν ουσιαστικά και πέρυσι στον τελικό της προηγούμενης διοργάνωσης, με τους Καισαριανιώτες (σαν Μικρασιατικός τότε) να επικρατούν με 1-0 και να κατακτούν το κύπελλο.

Ο Άρης Πετρούπολης είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της Γ’ Εθνικής στη διοργάνωση, ενώ ο Αστέρας Καισαριανής αγωνίζεται μεν στην Α’ ΕΠΣΑ και συγκεκριμένα στον πρώτο όμιλο, όπου θεωρείται βέβαιο ότι θα κατακτήσει τον τίτλο, αλλά το ρόστερ του δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα ρόστερ τουλάχιστον της Γ’ Εθνικής.

Στο άλλο ζευγάρι, στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας η Νέα Ιωνία θα υποδεχτεί την Διάνα Ηλιούπολης, σε μια μονομαχία με τεράστιο ενδιαφέρον. Οι δύο ομάδες πρωταγωνιστούν στον 2ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ, με την Διάνα μόλις την περασμένη Κυριακή να περνάει στην πρώτη θέση αφήνοντας πίσω της με ένα βαθμό διαφορά την αυριανή αντίπαλο της. Στο μεταξύ τους παιχνίδι του πρώτου γύρου στη Νέα Ιωνία οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 1-1, ενώ στην Ηλιούπολη η Διάνα είχε επικρατήσει με 1-0. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Διάνα είναι αήττητη τη φετινή σεζόν…

Και τα δύο παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 15:00, ενώ οι αγώνες είναι διπλοί και δεν μετράει το εκτός έδρας γκολ. Οι επαναληπτικοί αγώνες θα γίνουν στις 6 Μαρτίου.