Connect with us

stoplekto

Μαυρουδή- Γιαννουλάκη η Ολυμπιάδα.

Published

on

Δύο εξαιρετικές μεταγραφικές κινήσεις ολοκληρώνει η Ολυμπιάδα. Συγκεκριμένα η διοίκηση της νεοφώτιστης ομάδας, έχει έρθει σε συμφωνία με δύο ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας. Πρόκειται για τον 23χρονο επιθετικό Μάριο Μαυρουδή, και τον 21χρονο μέσο Νίκο Γιαννουλάκη.

Ο Μαυρουδής πέρυσι αγωνίσθηκε στην Κερατέα, ενώ έχει θητεία στην Νίκη Βόλου τον Εργοτέλη, και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού.

Ο Γιαννουλάκης πέρυσι αγωνίσθηκε στον ΠΑΟΚ Γλυφάδας, πιο πρίν ήταν στην Αμφιάλη, ενώ είναι παλιός γνώριμος της Ολυμπιάδας στην οποία αγωνίσθηκε και πρίν 3 χρόνια.

Πλέον με αυτές τις κινήσεις, το ρόστερ της Ολυμπιάδας παρουσιάζεται πολύ δυνατό, και ικανό να την βοηθήσει ώστε να διακριθεί στο νέο πρωτάθλημα.

Στο τελευταίο της φιλικό η Ολυμπιάδα μετά από εξαιρετική εμφάνιση κέρδισε στην Ελευσίνα τον Πανελευσινιακό με 3-1 χάρη σερ τέρματα των Αντωνίου – Γιαννούκαρη, Αχλαδιώτη

Σε αυτό το φιλικό δεν αγωνίσθηκαν μάλιστα οι νεοαποκτηθέντες Γιαννουλάκης, Μαυρουδής, αλλά και ο Πέρρος που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Νέο φιλικό για την ομάδα του Δημήτρη Βουτσινά το Σαββάτο στις 18.30 στο γήπεδο των Σιταποθηκών κόντρα στον Ελευσινιακό.

 

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply