Connect with us

Γ Εθνική

Μαύρη ημέρα για τον Απόλλωνα Σμύρνης: Ήττα 3-0 από τον Εθνικό και υποβιβασμός…

Published

on

Ο ιστορικός Απόλλων Σμύρνης θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στα τοπικά της ΕΠΣ Αθηνών, μετά και την ήττα του με 3-0 από τον Εθνικό στο Δημοτικό Γήπεδο του Μοσχάτου.

 

Η «ελαφρά ταξιαρχία» κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια έπειτα από το τραγικό της ξεκίνημα στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

 

Εντούτοις, από τη στιγμή που δεν έβαλε ούτε βαθμό στο σακούλι στα τελευταία τρία παιχνίδια, το «αντίο» κρίνεται φυσιολογικό.

 

Ο Εθνικός άνοιξε το σκορ στο 43′, όταν από δυνατό βολέ του Μεσούλι, ο Μακρυγιάννης κοντρόλαρε, απέφυγε τον Ντροζντ και βρήκε δίχτυα προ κενής εστίας.

 

Το δεύτερο γκολ μπήκε στο 56′, έπειτα από κλέψιμο του Κατσογιάννη, σέντρα του Ντινιωτάκη και διπλή προσπάθεια του Πολύζου.

 

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ζωγραφάκης με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Σεκούμπα στο 66′.

 

Ο Απόλλων απείλησε σε δύο περιπτώσεις στο β’ ημίχρονο με ισάριθμα σουτ του Τασιούλη που κατέληξαν άουτ, όπως επίσης στην εκπνοή με ακόμα μία άστοχη προσπάθεια του Χριστόπουλου.

 

ΕΘΝΙΚΟΣ: Μεσούλι, Παπαγγελής, Ζωγραφάκης (66′ Πλουμάτος), Θεοδώρου, Κατσογιάννης, Τσιάβος (70′ Σέχου), Ντινιωτάκης, Πολύζος (66′ Γεωργούσης), Σεκούμπα (66′ Κυριαζής), Μακρυγιάννης (70′ Νταλακούρας), Σκεντεράι.

 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Ντροζντ, Πριόνας, Τασιούλης, Πίκουλης (67′ Μίχος), Πατίλας, Μελιόπουλος (67′ Τσούμπας), Πιαστόπουλος, Σάλα, Χριστόπουλος, Κορφιάτης (70′ Σπαρτιάτης), Ρόδης.