Connect with us

Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Μαύρος Αετός – Θύελλα Ραφήνας 2-5

Published

on

Εκπληκτικό ήταν το παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο Πολυδενδρίου, αφού η Θύελλα Ραφήνας επικράτησε του Μαύρου Αετού με 5-2!Η αλήθεια όμως είναι πως οι φιλοξενούμενοι δεν προκρίθηκαν τόσο εύκολα όσο δείχνει το τελικό σκορ. Συγκεκριμένα, το σωματείο της Ραφήνας προηγήθηκε μόλις στο 4′ με τον Μουτζακά, ενώ ο Θανόπουλος είχε δοκάρι στο 7′, για να έρθει τελικά ο Αλή στο 30′ και να κάνει το 1-1. Στο 50′ ο Γεραγοτέλης έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους, όμως το σωματείο του Πολυδενδρίου ισοφάρισε αμέσως στο 55′ έπειτα από την κεφαλιά του Τζίκα. Στο 74′ όμως έγινε η φάση που έκρινε τελικά την αναμέτρηση υπέρ των «πράσινων» αφού ο Μαύρος Αετός έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές, ύστερα από την δεύτερη κίτρινη κάρτα που αντίκρισε ο Θεοδωρής στο 74′. Δεν πέρασαν μόλις δύο λεπτά και στο 76′ ο Οικονόμουυ έκανε το 3-2 για την ομάδα του Βλάσση Χατζηαναστασίου. Από εκείνο το σημείο και μετά, όλα ήταν νπιο εύκολα για την Θύελλα, όπου με τα τέρματα του Πετράι, στο 80′ και στο 85′ διαμορφώθηκε το τελικό 2-5. Διαιτητές ήταν οι Μανιώτης, Χριστοδούλου και Μαραγκού.

ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ: Βασιλάκος Στ., Βρεττός, Αδάμης(78′ Εμμανουήλ), Μπουλέκος, Τσεβάς, Θεοδωρής, Αλή, Βασιλάκος Σπ.(46′ Λόης), Βασιλάκος Θ., Τριανταφύλλου, Τζίκα

ΘΥΕΛΛΑ: Μανώλοφ, Οικονόμου, Καλογριάκης, Σότα, Στάφα(80′ Φρίκης), Γεραγοτέλης, Πετράι, Τσέλιος, Μουτζακάς, Ράσα(46′ Κατσούγκρης), Θανόπουλος(46′ Τασόπουλος)

Κωνσταντίνος Ράπτης(kraptis1449hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply