Connect with us

stoplekto

Μεγάλα αστέρια του Ολυμπιακού στον αγώνα για τον Κ. Κοντομανώλη

Ανακοίνωση του Άρη Αμφιάλης

Published

on

Σχετικά με τον αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα την Δευτέρα ανάμεσα στου βετεράνους του Ολυμπιακού και του Άρη Αμφιάλης , από την  διοίκηση του Αμφιαλιώτικου συλλόγου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

« Όσοι φίλοι του ποδοσφαίρου παραβρεθούν τη  Δευτέρα και ώρα 16.00 στο γήπεδο Π. Σαλπέας ( Σχιστό)  στο φιλικό των βετεράνων του Ολυμπιακού με τον Άρη Αμφιάλης θα απολαύσουν ποδοσφαιριστές μεγάλου βεληνεκούς που έχουν κάνει λαμπρή καριέρα τόσο στην Ελλάδα με τη συμμετοχή τους στον Ολυμπιακό και την Εθνική Ελλάδας όσο και στο εξωτερικό . Ενδεικτικά ονόματα που θα αγωνιστούν είναι οι Κοβάσεβιτς, Προτάσοφ, Γιαννακόπουλος , Γκόγκιτς, Τσιαντάκης και όλα τα λαμπρά αστέρια που διαθέτει αυτή τη στιγμή διαθέσιμα ο Σύνδεσμος Βετεράνων του Ολυμπιακού.

Ο αγώνας είναι φιλανθρωπικού χαρακτήρα και γίνεται για την ενίσχυση του ποδοσφαιριστή μας Κώστα Κοντομανώλη( ξεκίνησε την καριέρα του από τους Νέους του Ολυμπιακού ) που μετά από ένα τροχαίο ατύχημα δίνει πλέον τον αγώνα του για να ξανακερδίσει τη ζωή του. Είναι παλικάρι και θα τα καταφέρει αλλά τα έξοδα που απαιτούνται είναι πολύ μεγάλα. Κάνουμε έκκληση και καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο του Πειραιά αλλά και των ευρύτερων περιοχών να έλθει στο γήπεδο και είναι σίγουρο ότι με όλους αυτούς τους τεράστιους ποδοσφαιριστές θα απολαύσουν και όμορφο θέαμα.

Την ομάδα του Άρη Αμφιάλης θα ενισχύσουν ποδοσφαιριστές του ΑΠΟ Κερατσίνι ,όπως και από την Ένωση Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Πειραιά.

Ευχαριστούμε

ΤΟ Δ.Σ. του Άρη Αμφιάλης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply