Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μεγάλη ένταση και επεισόδια στο Αθηναϊκός- Ηράκλειο1-0

Published

on

Σε ένα ματς όπου υπήρξαν πάρα πολλά νεύρα, μεγάλη ένταση και επεισόδια, ο Αθηναϊκός επικράτησε με 1-0 επί του Ηρακλείου.

Εφτασε έτσι τους 9 βαθμούς, με το Ηράκλειο να μένει στους 12.

Οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι στο 19΄με αυτή τη φάση να πυροδοτεί τα γεγονότα που συνέβησαν στο ημίχρονο. Αναλυτικά δείτε τι αναφέρει το φύλλο αγώνος, το οποίο φέρνει πλέον σε δύσκολη θέση τόσο την ομάδα του αθηναϊκού, όσο και τον υεχνικό της ομάδας Δημήτρη Κωνσταντόπουλο…

Κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας του ημιχρόνου κατεθυνόμενοι προς τα αποδυτήρια μας δεχτήκαμε προπηλακισμό από φιλάθλους του Αθηναϊκού που είχαν εισχωρήσει στο χώρο των αποδυτηρίων διαμαρτυρόμενοι για αποφάσεις μας λέγοντας “Εδώ είναι Αθηναϊκός. Θα σας γαμ….ε γαιτί δεν δίνεις πέναλτι ρε μ…ι; Θα σας θάψω ζωντανούς”. Εν συνεχεία με έσπρωξε στον τοίχο με σκοπό να με χτυπήσει και έπειτα κλωτσούσε με δύναμη την πόρτα των αποδυτηρίων για να εισβάλει μέσα. Μετά από το συμβάν ο παρατηρητής του αγώνα κάλεσε την αστυνομία για την ασφάλεια μας. Η έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου καθυστέρησε 15′ από την αναμενόμενη ώρα μέχρι να καταφθάσει η αστυνομία. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν επετράπη η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο του προπονητή της γηπεδούχου ομάδας Αθηναϊκός, Κωνσταντόπουλος διότι διαμαρτύρονταν έντονα κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας του ημιχρόνου λέγοντας: ”Εισαι εγκληματίας” επίσης είπε ”μαζί με την αστυνομία φωνάξτε και το ασθενοφόρο”. Ο ίδιος ενώ του είχε γνωστοποιηθεί η αποβολή του εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο αρνούμενος να αποχωρήσει καθυστερώντας και την επανέναρξη του αγώνα. Στο 68′ φίλαθλοι με διακριτικά της ομάδας Ηράκλειο έκαναν ρίψη μπουκαλιών στον αγωνιστικό χώρο εμποδίζοντας ποδοσφαιριστή να επαναρχίσει το παιχνίδι.

Στο 90+2′ απέβαλα με δεύτερη κίτρινη τον ποδοσφαιριστή της φιλοξενούμενης ομάδας, Γκρέμι διότι έπαιξε ριψοκίνδυνα κατά του αντιπάλου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε στο 56΄ο Ζάχος.

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ρούμπας, Βασίλειου, Μαρίνης, Κατσούδας, Ζάχος, Μαυρομματάκης, Δούκας (67’ Θανόπουλος), Κατσούλας, Φούρλας (88’ Λεβέντης), Μπαλατσούρας (88’ Ταρσαναλής), Τραγουστής (54’ λ.τρ. Θεοδοσίου).

ΑΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Ντάλας, Μάνδαλος, Καλιακούδας, Παρασκευάς (71’ Μπαφατάκης), Βακερλής, Τουγουντζόγλου, Ράμμος (73’ Γούλας), Χρήστου, Γκρέμι, Ηλιακίδης (53’ Χέλμης), Σταυρογιάννης.