Connect with us

Γ Εθνική

Μεγάλη ανατροπή 1-3 η Βέροια τον Πιερικό

Published

on

Το απόλυτο στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της Football League διατήρησε η Βέροια που επιβλήθηκε του Πιερικού στην Κατερίνη με σκορ 3-1 και μάλιστα, με ολοκληρωτική ανατροπή!

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 3’ με τον Κουτσοσπύρο με κεφαλιά .Ο Πιερικός διατήρησε το 1-0 μέχρι την ανάπαυλα αλλά στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι σκέφτηκαν πως τα 45 λεπτά ήταν αρκετά για να πάρουν ακόμη μια νίκη με την οποία θα συνέχισαν στο φετινό πρωτάθλημα της Football League με το απόλυτο. Ο Κάντι στο 57’ με γυριστό σουτ ισοφάρισε και πέντε λεπτά αργότερα ο Καλτσάς έβαλε μπροστά στο σκορ τη Βέροια με 2-1!

Ο Ολαϊατάν ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό 3-1 στο 74ο λεπτό, όταν ο Κάντι έβγαλε ασίστ με τακουνάκι και ο σκόρερ με διπλή προσπάθεια νίκης τον Συμεωνίδη για να «κλειδώσει» την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Πιερικός (Σούλης Παπαδόπουλος): Συμεωνίδης, Χατζηζήσης, Γιαζιτζόγλου, Κωτσιόπουλος, Δήμου, Κοντέων, Ιντζόγλου, Πέντα, Μπλαζέφσκι (77′ Περουτζίνι), Θάνος (46′ Κωνσταντινίδης), Κουτσοσπύρος.

 

Βέροια (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Κοτταρίδης, Τζημογιάννης, Μπάρμπας, Καλτσάς (85′ Τάντιτς), Φαρινόλα, Ολαϊτάν (90+1′ Λαναρής), Κάντι, Καλογέρης, Βεργώνης, Αμαραντίδης (78′ Γελαδάρης), Γεωργιάδης.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply