Connect with us

Γ Εθνική

Μεγάλη γκέλα ο Φωστήρας, 1-1 εκτός με το Τυμπάκι

Published

on

Ο (προτελευταίος) ΑΟ Τυμπακίου υποδέχθηκε τον (τρίτο στη βαθμολογία) Φωστήρα. Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε ισόπαλη (1-1), με τους γηπεδούχους να χάνουν μεγάλη ευκαιρία για τη νίκη στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ποδαρικό με ισοπαλία στον δεύτερο γύρο έκανε η ομάδα του Τυμπακίου. Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη και τρίτη συνολικά στο πρωτάθλημα (έχει επίσης μία νίκη και οκτώ ήττες).

Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι ήταν μόλις στο 2ο λεπτό, με τον Κρητικό να σουτάρει αλλά να μην μπορεί να νικήσει τον Σταυρακάκη. Έξι λεπτά αργότερα (8′) ο Χριστόπουλος είδε να απευθείας εκτέλεση φάουλ που επιχείρησε να αποκρούεται από το οριζόντιο δοκάρι.

Η ομάδα του Τυμπακίου απείλησε για πρώτη φορά στο 12′ με τον Βακράκο να μην μπορεί να νικήσει τον Φυλακτό. Στο 26ο λεπτό το σουτ του Θεοδωρίδη ήταν άστοχο, ενώ στο 37′ ο Φυλακτός έεβγαλε με ενστικτωδώς και με υπερένταση σε κόρνερ το σουτ του Βακράκου.

Ένα λεπτό αργότερα (38′) ο Βακράκος απείλησε εκ νέου όταν σούταρε από πλάγια, η μπάλα πήρε κατεύθυναση προς το τέρμα με ανυνόμενο των φιλοξενούμενων να προλαβαίνει και να διώχνει σε κόρνερ. Η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου ημιχρόνου σημειώθηκε στο 41ο λεπτό με το γυριστό, αλλά άστοχο, σουτ του Παπατζίκου.

Το σκορ άνοιξε στο 52ο λεπτό με τον κύριο εκφραστή της επιθετικότητας του ΑΟΤ, τον Βακράκο. Ο Γκελοσάνι εκτέλεσε κόρνερ στέλνοντας τη μπάλα στο δεύτερο δοκάρι ο Λούσι γύρισε, με τον Γιώργο Βακράκο να ανοίγει από κοντά το σκορ (1-0) με διπλή προσπάθεια.

Στο 64′ ο Πινιώτης (που είχε περάσει λίγα λεπτά πριν ως αλλαγή) σέντραρε, αλλά το σουτ του Χριστόπουλου ήταν άστοχο. Η ισοφάριση του Φωστήρα ήρθε στο 73ο λεπτό. O Τσουβαλτζίδης σέντραρε από δεξιά και ο Γιώργος Φέκκας στο πρώτο δοκάρι έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα του Σταυρακάκη για το 1-1.

Στο 75′ ο ΑΟΤ προσπάθησε να ανκτήσει εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ με μακρινή (απευθείας) εκτέλεση φάουλ του Γκελοσάνι, που έβγαλε δύσκολα ο Φυλακτός πέφτοντας στη γωνία του.

Λίγο πριν τη συμπλήρωση των 90 λεπτών ο Σταυρακάκης είπε με εντυπωσιακό τρόπο “όχι” στην απευεθίας εκτέλεση φάουλ του Χριστόπουλου παραχωρώντας κόρνερ.

Ο Χριστόπουλος εκτέλεσε φάουλ, με τον Σταυρακάκη να απομακρύνει εντυπωσιακά σε κόρνερ, ενω στην εξέλιξη της φάσης (μετά την εκτέλεση του κόρνερ δηλαδή) ο Βακράκος βγήκε απέναντι στον Φυλακτό, αλλά αστόχησε στο τετ α τετ.

Διαιτητής: Ταμπουρατζής (Λασιθίου)
Βοηθοί: Καφεσάκης, Κοκοτάκης (Λασιθίου)

AO Tυμπακίου (Μιχάλης Κουτεντάκης): Σταυρακάκης, Κορνέλιους, Κουρουθιανάκης, Λούσι, Σπυριδάκης, Αριστεινίδης (84′ Βρεττός), Γκελοσάνι (90+1′ Δουλγεράκης), Μεϊρέλες, Ούγκο, Τριανταφυλλίδης (68′ λ.τρ. Καργάκης), Βακράκος.

Φωστήρας (Δημήτρης Αρναούτης): Φυλακτός, Ανδριόπουλος (58′ Πινιώτης), Παπατζίκος, Παρασκευόπουλος, Πεχλιβανίδης, Θεοδωρίδης, Ξενοπανάγος, Τσουβαλτζίδης, Φέκκας, Κρητικός, Χριστόπουλος.

Πηγή: athlitiko