Connect with us

Γ Εθνική

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη η Αναγέννηση στα Ψαχνά!

Published

on

H Αναγέννηση Γιαννιτσών πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της κόντρα του Ηρακλή στα Ψαχνά με σκορ 2-.1

 

Μπορεί οι γηπεδούχοι να απέδωσαν πολύ καλό ποδόσφαιρο, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που τελικά είχαν τη… χάρη!

 

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου από δύο στημένες φάσεις «καθάρισε» το παιχνίδι και έκανε το «τρία στα τρία».

 

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και συγκεκριμένα στο δεύτερο ημίχρονο, όπου ο Παπαδόπουλος έβαλε στο 59’ μπροστά στο σκορ την Αναγέννηση.

 

Εν συνεχεία, στο 71’ ο Ντελέκος έφερε το παιχνίδι στα ίσια και εκεί που όλα έδειχναν πως η ισοπαλία θα είναι το τελικό αποτέλεσμα, στο 84’ ο Κυζιρίδης ύστερα από εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τόλιου και «σκόρπισε» γι α ακόμη μια φορά… χαμόγελα στους «κυανόλευκους».

 

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως οι νικητές αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο στο τελευταίο τέταρτο, λόγω αποβολής του Μπέκα με δεύτερη κίτρινη.

 

 

Ηρακλής Ψαχνών (Αντώνης Πριόνας): Τόλιος, Ζουλιώτης (79′ Μάτσος), Παριανός, Ρεπετσάς, Μπακομήτρος, Τελκίνσκι, Λιόσης, Τσάτσος, Άλβες, Πάγκαλος, Σέγκος.

 

Αναγέννηση Γιαννιτσών (Σπύρος Μπαξεβάνος): Βοσνιάδης, Τέλλος, Σερέτης, Κιζιρίδης, Γιόνδης, Ντατίδης, Σπαθαράς, Μπαξεβάνος (79′ Καρπούζης), Παπαδόπουλος, Μπέκας, Τσίλης (68′ Τοσουνίδης).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply