Connect with us

stoplekto

Μεγάλη επιστροφή Γιώργου Στιβακτά στον ΑΟΑΔ

Published

on

Μια μεγάλη μορφή του Αθλητικού Ομίλου Αγίου Δημητρίου επέστρεψε μετά από μια πενταετία. Ένας ποδοσφαιριστής που αποτελεί τη ζωντανή και σύγχρονη ιστορία του συλλόγου και που επί πολλά χρόνια ήταν ο φυσικός ηγέτης και αρχηγός του. Ο λόγος για τη “σημαία” του ΑΟΑΔ Γιώργο Στιβακτά. Μια επιστροφή που άργησε περισσότερο από θα έπρεπε.

Ο πολύπειρος στόπερ, έχοντας γράψει σημαντικές σελίδες στο παρελθόν με την ομάδα(Άνοδο σε Α’ Κατηγορία), προέρχεται από μια χρονιά βάλσαμο, καθώς ήταν μέλος του νεοσύστατου τα τελευταία χρόνια Πήγασου Αγίου Διονυσίου, ο οποίος πέρσι ανήλθε πανηγυρικά για πρώτη φορά στην ιστορία του στη Β’ Πειραιά.

Όλοι στο σύλλογο είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι για την επιστροφή του, καθώς είναι βέβαιο πως με την παρουσία του και την εμπειρία του θα βοηθήσει αρκετά τη φετινή προσπάθεια τόσο εντός, αλλά τόσο και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Στη φωτογραφία δεξιά ο Γιώργος Στιβακτάς, πλάι στον άλλοτε συμπαίκτη του Ανδρέα Παπακωνσταντίνου, μια άλλη μεγάλη δόξα του ΑΟΑΔ, που φέτος έχει αναλάβει το ρόλο του γενικού αρχηγού. Οι δυο τους ξανά συναντιώνται, με σκοπό και πάλι ο ΑΟΑΔ να φτάσει εκεί που τον άφησαν κάποτε…..