Connect with us

stoplekto

Μεγάλη επιστροφή Κουσίδη στον Απόλλωνα Ποντίων

Published

on

Με τη φανέλα του Απόλλωνα Ποντίων θα αγωνίζεται τη φετινή σεζόν ο Μπάμπης Κουσίδης. Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός ήρθε σε συμφωνία με το ιστορικό σωματείο επιστρέφοντας ουσιαστικά στην ομάδα που τον γιγάντωσε, ισχυροποιώντας περισσότερο το ήδη υπάρχον δυνατό ρόστερ του Μάκη Παπαδόπουλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε το σωματείο:

“Στην Ομάδα της καρδιάς του ο Κουσίδης. Η μεγάλη επιστροφή ου Κουσίδη στον Απόλλωνα Ποντίων Ασπροπύργου είναι πραγματικότητα. Μετά από μια δεκαετία ο πολύπειρος βραχύσωμος μέσος επιστρέφει στην ομάδα που ξεκίνησε  την καριέρα του και που τον ανέδειξε, ώστε να μεταγραφεί στον Εθνικό Πειραιώς στα επαγγελματικά σαλόνια της Β’ Εθνικής. Γνωστός σε όλους για την ποιότητά του, που τον διακρίνει αγωνιστικά, αλλά και για τον αδαμάντινο χαρακτήρα του, έρχεται να ανεβάσει τον πήχη στους στόχους που είχαν τεθεί εξ αρχής στον Απόλλωνα.

Οι παραστάσεις του, αλλά και οι τίτλοι που έχει κατακτήσει, Κύπελλα και Πρωταθλήματα μιλούν από μόνα τους. Ο ίδιος δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα της καρδιάς μου. Όταν με κάλεσε η διοίκηση και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος και μου ανέλυσε το πλάνο που έχει για την ομάδα, και τη σοβαρότητα και τον επαγγελματισμό που πλέον υπάρχουν, όλα τα άλλα ήταν απλά τυπική διαδικασία.  Η ομάδα έχει θέσει σωστές βάσεις, ώστε από φέτος να πρωταγωνιστήσει και θέλει να το προσπαθήσει αυτό με δικά της παιδιά. Η διοίκηση πιστεύει και ελπίζει στο κάλεσμα αυτό, να ανταποκριθούν και να επιστρέψουν όλοι, ώστε να το πετύχουμε για την ομάδα, γιατί το αξίζει, αλλά και για να βοηθήσουμε εμείς οι μεγαλύτεροι τα νέα παιδιά να έχουν καλύτερες προϋποθέσεις, ώστε να αναδείξουν το ταλέντο τους. Καλώ όλο τον κόσμο να συμπαρασταθεί σε αυτή την προσπάθεια και να είναι δίπλα μας όλη τη χρονιά. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία”.