Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μεγάλη επιστροφή Κυριαζή στον Άρη Πετρούπολης

Published

on

Η πρώτη… βόμβα έπεσε στην Πετρούπολη, με τη διοίκηση της ομάδας να δείχνει διατεθειμένη να δημιουργήσει μια ομάδα ισχυρή που θα έχει ως βασική προτεραιότητα την απόδοση καλού ποδοσφαίρου.

Στο πλαίσιο αυτό, υπό τις οδηγίες του Γιάννη Γαζή θα προπονείται ένας από τους καλύτερους ακραίους επιθετικούς της κατηγορίας που τον τελευταίο χρόνο αγωνίστηκε για λογαριασμό της Ανθούπολης.

Ασφαλώς η αναφορά μας γίνεται στον βιρτουόζο Θανάση Κυριαζή που επιστρέφει στα παλιά του λημέρια, δεδομένου ότι είχε αγωνιστεί στην ομάδα της Πετρούπολης για 1,5 χρονο.

Μετά από προσωπικές ενέργειες του Νίκου Κούστα ο ποδοσφαιριστής που βαδίζει στο 28ο έτος της ηλίκας του θα φορέσει και πάλι τη φανέλα του… ημίθεου με στόχο να του δώσει ποιότητα, ταχύτητα γκολ και ώθηση στο κομμάτι της επίθεσης.

Ασφαλώς η κίνηση ασφαλώς αποτελεί σπουδαία μεταγραφική επιτυχία αφού ο ποδοσφαιριστής βρίσκονταν στο στόχαστρο αρκετών συλλόγων από το Λεκανοπέδιο. Παρ’ όλα αυτά, η φερεγγυότητα της διοίκησης Κούστα έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του ποδοσφαιριστή, που πέρυσι έκανε πράγματα και θαύματα στην Ανθούπολη πετυχαίνοντας 44 γκολ όντας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της Β’ ΕΠΣΑ.

Αναλυτικά, το κειμενο

Το διοικητικό συμβούλιο του  ΆΡΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Θανάση Κυριαζή.

Ο ικανότατος μεσοεπιθετικός αποτελεί γνώριμο πρόσωπο για το σύλλογο μας αφού είχε αγωνιστεί για 1,5 χρόνο στην ομάδα πετυχαίνοντας 25 γκολ από το 2016 έως το 2018.

Ηρακλής Περιστερίου και Ήφαιστος ήταν οι προηγούμενες ομάδες που έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του ενώ πέρυσι στην Ανθούπολη που αγωνίστηκε σκόραρε 44 (!) φορές.

Καλωσορίζουμε τον Θανάση Κυριαζή και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν.