Connect with us

Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση του Ίκαρου…(φωτο)

Published

on

Σε ατμόσφαιρα μεγάλου κεφιού και σε ένα όμορφο περιβάλλον και κατάμεστο χώρο στην ”ΟΑΣΗ” πραγματοποιήθηκε η ετήσια χοροεσπερίδα του Ικάρου Νεοκτίστων Ασπροπύργου.

Η εκδήλωση στέφθηκε με εξαιρετική επιτυχία και όλοι παρεβρισκομένοι διασκέδασαν με κέφι και χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Μπροστάρης η πρόεδρος Μαρία Γκούμα Πατέλα η οποία καλοσώρισε όλους τους παρευρισκομένους.

Δώθηκαν μετάλλια και πλακέτες σε φυσικά πρόσωπα.

Τιμήθηκαν οι αθλητικογράφοι Ανέστης Τσακίρογλου, Αντώνης Δαρζέντας, οι δύο αθλητές του συλλόγου ο πρώτος σκόρερ Φωτιάδης, ο Διαμαντής, ο Διαμαντής Χατζηκυριάκου, ο προπονητής Κατσαμπρίνης ο Κώστας Βαλσαράς κ.α.

ΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΝ

Παραβρέθηκε σύσσωμο το Δ.Σ του Ικάρου με την πρόεδρο Μαρία Γκούμα, Αντώνη Πατέλα, Γιάννη Τσακίρη, Δέσποινα Βλαχαντώνη, Κώστα Βαλσαρά. Ακόμα ο δήμαρχος Νίκος Μελετίου, ο αντιδήμαρχος Μελέτης Μπουραντάς, ο Κώστας Τσολερίδης, ο Τάσος Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος του ΚΕΔΑ Γιώργος Φίλης, ο πρόεδρος του πνευματικού κέντρου Αντώνης Καραμπούλας, ο δημοτικός σύμβουλος Βαγγέλης Παπανικολάου, απο την ΕΠΣΔΑ ο αντιπρόεδρος Γιώργος Ντούρος ο πρώην πρόεδρος του αθλητικού οργανισμού Γιάννης Χατζής, ο Νίκος Ευθυμίου, ο πρόεδρος του Εθνικού Πανοράματος Φάνης Μαλανδρίνος, ο Κώστας Σιέττος, απο τον Πυρρίχιο ο πρόεδρος Χρήστος Αποστολόπουλος ο πρόεδρος του Απόλλωνα Ποντίων Ασπροπύργου Κυριάκος Σιδηρόπουλος,ο πρόεδρος της Ελπίδας Ασπροπύργου Νίκος Ζαχαρόπουλος. Ακόμα ο Γιώργος Καραμβακάλης, ο κ.Μυλωνάς, ο κ.Δήμου, ο Γιάννης Ηλίας, ο κ.Τσίγκος, ο κ.Λιάκος, η κ.Λιάκου, ο Ιωάννου κ.άλλοι.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply