Connect with us

stoplekto

Μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση του Ηρακλή Νίκαιας

Published

on

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση που πραγατοποίησε στο γνωστό κέντρο “Κοκκινιώτισσα” για ακόμη μια χρονιά ο Ηρακλής Νίκαιας. Η αίθουσα διασκέδασης γέμισε περισσότερο από την  περσινή χρονιά και ο κόσμος που κατέκλυσε το κέντρο διασκέδασε με την ψυχή του, σε ένα ωραίο φαγοπότι, με ζωντανή μουσική από τους λαϊκούς καλλιτέχνες Δασκουρίδη και Βαζαίο.
Τιμήθηκαν από τη διοίκηση του συλλόγου τα επιτιμα μελη του Δ.Σ της ΠΑΕ Πανιωνιου και χορηγους του Ηρακλή,  τους κυριους Νικο Παρασκευοπουλο και Κ.Σκούρα, τον ορθοπεδικό Γρηγόρη Παρασκευάκο, τον φίλο και χορηγό του σωατείου Θανάση Βάβη και τον παλαιμαχο του Ηρακλη Νικαίας Ασίκογλου.
Στη λαμπρή γιορτή παρευρεθηκαν ο δημαρχος Νικαιας-Ρεντης Κος Ιωακειμιδης με την οικογένειά του, ο αντιδημαρχος αθλητισμου Γιαννης Μπακατσελος, ο γνωστός αθλητικογράφος Αντωνης Δαρζεντας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πειραιά Κανελλος Τσιρμπας και  ο Αντιπρόεδρος Κος Στέλιος Παπαλεξανδρου, ο υποψηφιος βουλευτης Ν.Δ. Β´ Πειραια Τασος Μύτογλου, ο υποψηφιος δημαρχος Κορυδαλλου Νικος Χρουσαλας, ο υποψηφιος περιφερειακος συμβουλος του συνδυασμου «Νεα αρχη για την Αττικη» Κος Ευαγγελος Κοκόσης, από την ΑΕ Νίκαιας ο Παντελης Αντωνιου,  φίλος και χορηγό της ομάδας Πέτρος Μπογράκος,  ο εκπρόσωπος του ΑΟ Καραβα Κος Χαρης Βαλαβανης και αντιπροσωπεια της ποδοδοσφαιρικής ομαδας Πλατων Αθηνων, η προεδρος Ελσα Ντάνη, ο Βασιλης Πασχος και ο Κος Καλουδης.