Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Μεγάλη επιτυχία ο χορός του Ατρόμητου Μεταμόρφωσης, τιμήθηκε ο Γιώργος Ζουρίδης

Published

on

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε ο χορός του Ατρόμητου Μεταμόρφωσης, που έγινε στο Κρητικό κέντρο ΧΟΧΛΙΟΣ.

Η αίθουσα του καταστήματος ήταν κατάμεστη από κόσμο, με τον Αντώνη Αντωνίου και τους συνεργάτες του να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να γίνουν όλα όπως πρέπει, κάτι που κατάφεραν στο 100%.

Ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος με την ορχήστρα του, ο Βασίλης Κασσής και η Αρετούσα διασκέδασαν τους παρευρισκόμενους και απογείωσαν το κέφι, ενώ το εξαιρετικό φαγητό και το άψογο σέρβις έκαναν ακόμη καλύτερο το κλίμα.

Το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Στράτος Σαραούδας, ο αντιδήμαρχος Στέλιος Σαριδάκης, η πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Δήμητρα Σκοπελίτη, η αντιδήμαρχος Αθλητισμού Χριστίνα Αντωνοπούλου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Βασίλης Καραβάκος, Δημήτρης Τσίκνας, Νίκος Ζυγουλας, καθώς και ο παλαίμαχος διεθνής διαιτητής Βαγγέλης Γιαννακουδάκης.

Σε μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή, η διοίκηση του Ατρόμητου Μεταμόρφωσης βράβευσε τον πατριάρχη του ρεπορτάζ του ποδοσφαίρου της Αθήνας Γιώργο Ζουρίδη, ο οποίος έδωσε το παρών με την γλυκύτατη σύζυγο του Νίτσα και την γοητευτική κόρη του Άντα. Την πλακέτα στον << κούκλο>> έδωσε ο Δήμαρχος Στράτος Σαραούδας.

Την παράσταση έκλεψαν επίσης οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Γιώργος Τσιγγόπουλος και Γιώργος Παπασταύρος με το εκπληκτικό ζεϊμπέκικο που χόρεψαν και απέσπασαν το χειροκρότημα όλων.

Ο υπογράφων ευχαριστεί θερμά την διοίκηση του Ατρόμητου Μεταμόρφωσης και ιδιαίτερα τον Αντώνη Αντωνίου για την μεγάλη τιμή με την πρόσκληση στην εξαιρετική αυτή εκδήλωση.