Connect with us

stoplekto

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση κοπής πίτας της ΑΕ Περάματος

Published

on

Το βράδυ της Τετάρτης 23 Ιανουαρίου 2019 και μέσα σε ιδιαίτερα χαρούμενη ατμόσφαιρα, στον πολυχώρο “ LAMPIRIS GARDEN &KATARRAKTIS στο Νέο  Περάματος, κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη πίτα της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ.

Η φετινή εκδήλωση είχε πανηγυρικό χαρακτήρα και τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί προσκεκλημένοι, καθώς και φίλοι της ομάδας. Ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Γιώργος Σωπηλιάδης μεταξύ άλλων τόνισε στην ομιλία του: « … Σήμερα η «Ένωση», παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει λόγω της οικονομικής κρίσης,  εξακολουθεί να λειτουργεί σαν μία μεγάλη οικογένεια. Αποτελεί πραγματικά υπόδειγμα Σωματείου για τον τόπο μας και όχι μόνο, και νιώθω πραγματικά υπερήφανος που είμαι ο σημερινός Πρόεδρός της.  Από τον Ιούνιο του 2018 ξεκινήσαμε μια προσπάθεια, η οποία έχει ως στόχο την σταδιακή αναβάθμιση της ομάδας, έτσι ώστε το σωματείο να μην περάσει ξανά δύσκολες μέρες. Με πολύ δουλειά όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, αλλά και με την βοήθεια των φίλων της ομάδας που στήριξαν το έργο της Διοίκησης οικονομικά, σήμερα η ομάδα μας βρίσκεται σε ικανοποιητική θέση στον βαθμολογικό πίνακα της α΄ κατηγορίας Πειραιά, στους τέσσερις του Κυπέλλου Πειραιά και φυσικά εντός των στόχων της. Η νέα χρονιά που πριν λίγες ημέρες πρόβαλε, θα αποτελέσει το νέο ξεκίνημα για την ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ. Μέσα στο σπίτι της – ένα γήπεδο πραγματικό «στολίδι» – και με άξονα τα παιδιά της πόλης μας, είμαστε σίγουροι ότι με σωστή οργάνωση και αρκετή υπομονή θα πετύχουμε τους μακροπρόθεσμους στόχους μας».

Στη συνέχεια, ευχαρίστησε θερμά τους προπονητές του Συλλόγου για το σημαντικό έργο τους, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τις προσπάθειες που καταβάλλουν καθημερινά προκειμένου να σταθεί με αξιώσεις ο Σύλλογος, τους γονείς που εμπιστεύτηκαν και έστειλαν τα παιδιά τους στις ακαδημίες της «Ένωσης» και τέλος, ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους χορηγούς της ομάδας, αυτούς που στηρίζουν οικονομικά την προσπάθεια του Συλλόγου.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν με αναμνηστικές πλακέτες: ο κ. Γιώργος Ζαγκιόρης για την μακρόχρονη προσφορά του στον Σύλλογο, ο κ. Μιχάλης Μυτακίδης, ο οποίος έγραψε και μελοποίησε τον «ΥΜΝΟ της ΕΝΩΣΗΣ», ο αγνός φίλαθλος της ομάδας κ. Νίκος Δασκάλου, η για πολλά χρόνια χορηγός του Συλλόγου κ. Ελένη Μουγιακάκου, ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας Λευτέρης Βιδάλης για την προσφορά του στην ΕΝΩΣΗ και τέλος, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ομάδας κ. Γιώργος Ανατολάκης για την προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίνα Κασιμάτη, η Αντιδήμαρχος Περάματος κ. Μαργαρίτα Καζάκου, ο πρώην Δήμαρχος και νυν Δημοτικός Σύμβουλος Περάματος κ. ΙωάννηςΛαγουδάκος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Χριστόφορος ΝτίμερηςΠαναγιώτα Βοϊδονικόλα,  Φίλιππος ΚάκαρηςΤρύφων Σταυρίδης  και Βασίλειος Βατίστας, ο πρώην Περιφερειάρχης Αττικής κ. Ιωάννης Σγουρός, οι πρώην Αντιπεριφερειάρχες κ. Στέφανος Χρήστου και Λεωνίδας Αθανασιάδης ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣΠ κ. Ιωάννης Σπάθας, ο Διευθυντής της ΕΠΣΠ κ. Παναγιώτης Νταλάκος, καθώς και πολλοί υποψήφιοι βουλευτές, υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι, υποψήφιοι δήμαρχοι και πρόεδροι σωματείων της περιοχής.

Κλείνοντας την εκδήλωση ο Πρόεδρος κ. Γιώργος Σωπηλιάδης ευχήθηκε εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου σε όλους όσους παραβρέθηκαν, Ευημερία, Πρόοδο, Αλληλεγγύη και πρωτίστως Υγεία!

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ευχαριστεί θερμά τον κ. Βαγγέλη Σαλαπατάρα για την παραχώρηση του πολυχώρου “LAMPIRIS GARDEN & KATARRAKTIS” για την εκδήλωση της ομάδας.