Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Μεγάλη επιτυχία στη Γενική Συνέλευση της Μικρασιατικής

Published

on

Από τη διοίκηση του ΑΟ ΜΙΜΑ Μικρασιατικής εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

“Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ του ομίλου μας ,καθως συμμετείχε πλήθος φίλων και μελών του ΜΙΜΑ. Η διοίκηση παρουσίασε το πλάνο της επόμενης αγωνιστικής χρονιάς τόσο σε επίπεδο ανδρικής ομάδας όσο και σε επίπεδο ακαδημιών. Το σώμα της συνέλευσης ενέκρινε το πλάνο διεύρυνσης των μελών της ομάδας και την προσπάθεια να γίνει η ομάδα όσο το δυνατόν οικονομικά αυτόνομη μέσω των φίλων αλλά και των δράσεων της.

Οι φίλοι της ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ συμμετείχαν στη διαδικασία και στο πλαίσιο του δημοκρατικού διαλόγου που διεξήχθη, δόθηκε ηχηρό μήνυμα της ενεργού συμμετοχής και της δυναμικής στήριξης τους και φέτος στο πλευρό της ομάδας ! Ευχαριστούμε τον κ.Αγγελο Βασίλαινα και την ομάδα της ενημέρωσης για την παραχώρηση του εξαιρετικού χώρου ενημέρωσης και επικοινωνίας Πολυχώρος 29.

Επίσης, ευχαριστούμε τους κ.κ. Πολύχρονη Ιερόθεο, αντιδήμαρχο Μεγάρων, Καλλιπόζη Ιωάννη, προεδρο ΔΗΚΕΔΗΜΕ για την συμμετοχή τους και τη στήριξή τους στις προσπάθειες που κάνουμε καθώς επίσης ευχαριστούμε θερμά και τον τ.αντιδήμαρχο Μεγάρων Βασίλη Χατζόπουλο για την τοποθέτηση του και το ενδιαφέρον του για την ομάδα”.