Connect with us

5ος Όμιλος

Μεγάλη νίκη για τον ΟΦΙ

Published

on

Το ΣΥΝΚΑ δεν τα κατάφερε στο εκτός έδρας ματς απέναντι στον ΟΦΙ, αφού έχασε 2-0.

Το συγκρότημα του Θανάση Κολιτσιδάκη δεν μπόρεσε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής και έμεινε στον 1 βαθμό. Οι γηπεδούχοι, τώρα, επέστρεψαν στις επιτυχίες και διατηρήθηκαν, παράλληλα, αήττητοι.

Το σύνολο του Γιάννη Μάγγου κατάφερε να προηγηθεί στο 19’ με τέρμα του Μηνά, έπειτα από την πάσα του Χύζι, ενώ στο 30’ ο Μαρτσάκης σκόραρε, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε ως οφ σάιντ.

Από το 20’, βέβαια, και μετά το ΣΥΝΚΑ ήταν ανώτερο και είχε τρεις σπουδαίες ευκαιρίες για να ισοφαρίσει με τους Πετράκο (25’, 38’) και Βαρδάκη (45’). Το 1-0, όμως, παρέμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, το οποίο είχε αρκετή ένταση και σκληρές μονομαχίες.

Στην επανάληψη οι νεοφώτιστοι δεν μπορούσαν να βρουν τρόπους για ν’ απειλήσουν και οι Λασιθιώτες κρατούσαν το υπέρ τους προβάδισμα. Στο 78’ το νέο γκολ του Μαρτσάκη δεν μέτρησε και πάλι ως οφ σάιντ, όμως στο 84’ ο Χανιώτης επιθετικός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, έκανε το 2-0 και τα πάντα ουσιαστικά τελείωσαν.

ΟΦΙ (Γιάννης Μάγγος): Παναγιώτου, Αναστασόπουλος(65΄ Γιούκουδης), Καλημέρης(46΄ Κορομηλάς), Μίγγας, Τζελέπης, Πότσι, Μούτσα, Χύζι, Μηνάς, Παπαδόπουλος(87΄ Παπαδόπουλος), Μαρτσάκης(85΄ Κωνσταντίνου).

ΣΥΝΚΑ (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Πονηρός, Παληγεώργος, Βαρδάκης(87΄ Λαμπάκης), Παναγιωτόπουλος, Παπατζίκος, Πετράκος (62’ Μαθιουδάκης), Ξαγοράρης (74΄ Βεστάκης), Μαζιώτης(69΄ Μποτωνάκης), Νικόλτσης, Καρβουνιάρης, Κυτράκης.

Πηγη: Athlitiko.gr