Connect with us

4ος Όμιλος

Μεγάλη νίκη για Τρίγλια

Published

on

Το αήττητο που διατηρούσε στο πρωτάθλημα ο Κισσαμικός έλαβε τέλος στην Ραφήνα, καθώς η Τριγλία υποχρέωσε τους Χανιώτες στην πρώτη τους ήττα επικρατώντας με 2-0. Οι ‘κιτρινόμαυροι’ επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα παίρνοντας παράλληλα σημαντική βαθμολογική ανάσα. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και προηγήθηκαν στο 3′ με κεφαλιά του Μάντζη μετά από σέντρα του Χρυσάφη. Στο 19′ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο 1-1 όμως η προσπάθεια του Μποτωνάκη σταμάτησε στο δοκάρι. Στην επανάληψη, οι Χανιώτες πίεσαν για να φτάσουν στην ισοφάριση όμως το τέρμα που πέτυχε ο Μάντζης στο 78′ έβαλε την ταφόπλακα στα όνειρα των φιλοξενούμενων διαμορφώνοντας το τελικό 2-0

 

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Δημήτρης Παπασπύρου): Μένιος, Γκίκας, Μεϊμάρογλου, Ντούμπερετ, Τσέπας, Σκαφίδας, Μάντζης, Δ. Σταμπέλος (52′ Γ. Σταμπέλος), Βεστάκης, Χρυσάφης (80′ Λαζούρας), Ζέκιο (70′ Λάσπαντζης)

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Σπαθάρας, Βιδάλης (38′ λ. τρ. Λώττας), Καρβουνιάρης (87′ Στεφανίδης), Κιπτίου, Σελινιωτάκης, Τσερκέζος, Σουμπασάκης, Πέντζας, Μποτωνάκης, Τσικουδάκης (68′ Πασιαλής)

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply