Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Μεγάλη νίκη “εισιτήριο” ανόδου για τον Αργοναύτη 4-1 στον Κορυδαλλό

Published

on

Σπουδαίο παιχνίδι παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν το απόγευμα στο ΔΑΚ Κορυδαλλού ανάμεσα στον πρωτοπόρο Αργοναύτη και την καλοδουλεμένη αλλά νεανική ομάδα του ΑΟ Κορυδαλλού με τους φιλοξενούμενους να είναι ανώτεροι και να παίρνουν την νίκη με 1-4 που ουσιαστικά τους χρήζει  τροπαιούχους και τους δίνει το “εισιτήριο” για την επιστροφή στην μεγάλη κατηγορία της ΕΠΣΠ,  εκτός συγκλονιστικού απροόπτου φυσικά.

Η ομάδα του Γιώργου Βολακάκη προηγήθηκε με τον Κοζανίτη στο 35’   με 1-0 αλλά δέχθηκε την ισοφάριση ένα λεπτό αργότερα από τον Μοχάμεντ (1-1)  μάλιστα οι φιλοξενούμενοι στο 45’ με αυτογκόλ του Δημητροκάλη πήγαν προηγούμενοι στην ανάπαυλα για το πρώτο μέρος με 1-2.

Το δεύτερο ημίχρονο  η ανωτερότητα της ομάδας του Τέλη Μελά απέναντι στο νεανικό σύνολο των γηπεδούχων φάνηκε περισσότερο με τους «υποψηφίους»… πρωταθλητές να σκοράρουν άλλα δυο τέρματα με τους  με τους Rama στο 59’ (1-3) και Γλύκα στο 81’ (1-4).

Οι γηπεδούχοι έχασαν μοναδική ευκαιρία στο 85’ με τον Μπερτσιμά να μειώσουν το σκορ αλλά η προσπάθεια του δεν βρήκε στόχο.

Διαιτητής ήταν  ο Μπαλαχούτης.

ΑΟ Κορυδαλλός: Μαστοράκης, Γολεμάτης Αγγ., Μαυροκέφαλος, Ανδρέου(78’ Γιώτη), Δημητρουλάκης(60’ Αντωνόπουλος), Λαμπάκης, Μπερτσιμάς, Σταματελάτος, Κοζανίτης, Σωτηρόπουλος(72′ Μπέμπρι), Γολεμάτης Αγγ.(60’Ευαγγέλου).

Αργοναύτης: Αθανασίου, Ξυπολιτάς, Μπουρδάμης, Μελάς, Ματάι(39’Νταβέλης), Μιφτάρι, Μοχάμεντ(56’ Γλύκας), Zhonga(56’ Bah), Zela(56’ Lalaj), Rama, Ζαχαρίου(70’ Βοσινάκης).