Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μεγάλη νίκη η Ανθούπολη, 1-0 τους Αγίους Αναργύρους

Published

on

Πιό ουσιαστική η Ανθούπολη νίκησε τους Αγίους Αναργύρους με 1-0 και ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη.

Εφτασε έτσι τους 16 βαθμούς, ενώ οι Αγιοι Ανάργυροι που είχαν την υπεροχή σε όλο το 2ο ημίχρονο πλήρωσαν και πάλι την επιθετική τους αδυναμία και έμειναν στους 7 βαθμούς.

Το πρώτο μέρος ήταν πολύ μέτριο, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν τεράστια ευκαιρία στο 45΄όταν ο νΦωτόπουλος βρέθηκλε μόνος απέναντι στον Δρίβα, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει, με τον γκολκίπερ των γηπεδούχων να επεμβαίνει σωτήρια.

Με την έναρξη του 2ου μέρους το σκορ άνοιξε όταν ο Κυριαζής σέντραρε, ο Νικολόπουλος έπιασε καρφωτή κεφαλιά με τον Αγγελάκη να αποκρούει εντυπωσιακά αλλά ο Φανός με κοντινή κεφαλιά έκανε το 1-0. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν αλλά δεν μπόρεσαν να φτάσουν στην ισοφάριση. Στο 58΄οι Αγιοι Ανάργυροι ζήτησαν πέναλτι για χέρι αμυντικού, ενώ στο 63΄ο Αρβανιτάκης βρέθηκε τετ α τετ με τον Δρίβα, ο οποίος επενέβη και πάλι σωτήρια.

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ: Δρίβας, Δούκας, Μανουσέλης, Πάσσαρης, Φανός, Πετρόπουλος (81’ Κωνσταντινίδης), Ρεζτσόβ (81’ Τσιουρής), Αντωνόπουλος, Καλογερής (59’  Ξυνογαλάς), Κυριαζής (67’ Βγένης), Νικολόπουλος (67’ Ντούπης).

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Αγγελάκης, Βυζανιάρης, Καμβύσης, Κατσάρας, Γενιδογάν, Οικονόμου, Κατσίβελας, Αρβανιτάκης (64’ Καριατλής), Ξαγοράρης, Θεοδωράκης, Φωτόπουλος (84’ Σκοτόλλι).