Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μεγάλη νίκη με ανατροπή για Ολυμπιακό Λιοσίων

Published

on

Πολύ καλή εμφάνιση και νίκη με ανατροπή για τον Ολυμπιακό Λιοσίων απέναντι στον μαχητικό Ιάσονα με 3-1.

Αν και στο ξεκίνημα του ματς η ομάδα του Βαγγέλη Γιαννόπουλου έδειξε διάθεση και θέληση για το παιχνίδι, μάλιστα κατάφερε να προηγηθεί με υπέροχη προσπάθεια από τα πλάγια του Σπυρίδη στο 8’ και σέντρα σουτ που αιφνιδίασε τον τερματοφύλακα Μυλωνά (1-0), η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Οι ερυθρόλευκοι του Σάσσαλου έδειξαν την πρόθεση της ισοφάρισης λίγο μετά όταν ο  Γκαβτζίδη δυο φορές στο 30’ και 36’ σημάδεψε τα δοκάρια της εστίας του Παλαιολόγου.

Η αντεπίθεση που εξαπέλυσαν οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο μέρος πήρε σάρκα και οστά στο δεύτερο μισό του αγώνα όταν ισοφάρισαν με υπέροχο σε συνεργασία τέρμα, του αποδέκτη και σκόρερ Γεωργακόπουλου στο 50’ σε 1-1 .

Στο 62΄ήταν η σειρά του Τσουκαλά να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του σκοράροντας για το 1-2,με το τελικό 1-3 να διαμορφώνεται από τον  Γεωργακόπουλο στο 75’,  που  λίγο πριν  είχε σημαδέψει το δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.

Διαιτητής ήταν ο Παναγιωτάρας με βοηθούς τους Μαλανδράκη και Ματσούκα

 

Ιάσονας (Βαγγέλης Γιαννόπουλος): Παλαιολόγος, Μπάκας, Γλέζος, Λάχας, Τσαναχτσίδης, Λιάπης, Ριζάς, Κώστας (68′ Σέχου), Καμαρίτης, Σπυρίδης, Κουμεντάκος (60′ Κακαράτζας)

Ολυμπιακός Λιοσίων (Σάκης Σάσσαλος): Μυλωνάς, Παπαδόπουλος, Παναγιωτίδης, Γωγιός, Τσουκαλάς, Φραγκόπουλος, Τεννές (65′ Πατέλης), Παπαδόπουλος Κ., Μιχάλης (20′ λ.τρ. Πουρσανίδης), Γκαβτζίδης, Γεωργακόπουλος (80′ Γεωργόπουλος)