Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μεγάλη νίκη οι Τράχωνες, 5-1 εκτός τον ΑΟ Ιλίου

Published

on

Σε ένα παιχνίδι όπου ο πολύ δυνατός αέρας έπαιξε καθοριστικό ρόλο, οι Τράχωνες πήραν μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του ΑΟ Ιλίου με 5-1.

Η ομάδα του Αντώνη Τσιμπάκη έφτασε έτσι τους 16 βαθμούς, ενώ οι γηπεδούχοι έμειναν στους 7.

Ο ΑΟ Ιλίου προηγήθηκε στο 27΄όταν ο Ράπτης ολοκλήρωσε μια εξαιρετική ομαδική προσπάθεια και με άψογο πλασέ έκανε το 1-0. Η ισοφάριση ήρθε στο 32΄με τον Τσιουρή να κάνει το 1-1, ενώ στο 42΄ο Τσιουρής εκτέλεσε φάουλ και ο Γκέκας στην προσπάθεια του να διώξει και με τον αέρα να του παίζει άσχημο παιχνίδι με αυτογκόλ έκανε το 1-2.

Με την έναρξη του 2ου μέρους στο 47΄ο Τσιουρής από αριστερά σούταρε και η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά λόγω του αέρα και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 1-3. Κάπου εκεί το παιχνίδι κρίθηκε, με τον Τσιουρή στο 54΄να κάνει το 1-4 μετά από λάθος διώξιμο του γκολκίπερ, και τον Μπατσούλη στο 82΄να διαμορφώνει το τελικό 1-5. Στο 85΄οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, αλλά ο Ράπτης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Παπαγγελή που απέκρουσε.

ΑΟ ΙΛΙΟΥ: Καββαδίας, Γκέκας, Μπάμη (81′ Καραλής), Μανιδάκης Γ., Λάχας, Καράμπελας (69′ Παπαδημητρίου), Μανιδάκης Ε. (69′ Μεχμέτι), Λουκόπουλος (69′ Νάτσης), Ράπτης, Αγκαλίου (69′ Κιτσώνης), Σκαμάνης.

ΤΡΑΧΩΝΕΣ: Παπαγγελής, Μερετσόλιας, Πρόι (90′ Μαργαρίτης) Κολλινιάτης, Μπουγιούκος, Κούτρας, Τσιουρής (87′ Κλείτσικας), Μανωλιάδης, Μπατσούλη, Δημογιάννης (82′ Θυμιανός), Βουρλούμης.