Connect with us

Γ Εθνική

Μεγάλη νίκη ο Απόλλων Σμύρνης, 2-0 την Επισκοπή

Published

on

Ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε με 2-0 της Επισκοπής Ρεθύμνου για την 18η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Ο Απόλλωνας από την αρχή της αναμέτρησης ήταν η ομάδα που είχε τις πρωτοβουλίες των κινήσεων, όμως γενικά το πρώτο ημίχρονο δεν είχε ιδαίτερα πολλές φάσεις.

Μάλιστα απείλησε μόλις στο 1ο λεπτό με τον Πιαστόπουλο αλλά η προσπάθειά του κατέληξε άουτ. Η φάση που ξεχώρισε για τον Απόλλωνα στην συνέχεια ήτανε ένα πολύ ωραίο διαγώνιο σουτ του Καραγκούνη στο 31ο λεπτό που ο Ψαρράς απόκρουσε σε κόρνερ, ενώ για την Επισκοπή ήτανε μια απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κεφαλά που μάζεψε άνετα ο Καλούδης.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα παρέμεινε παρόμοια με τον Απόλλωνα να έχει τις πρωτοβουλίες, αλλά να μην μπορεί να ξεκλειδώσει την άμυνα των φιλοξενουμένων. Τα κατάφερε όμως στο 84ο λεπτό όταν ο Πριόνας έβγαλε μια εξαιρετική μπαλιά από δεξιά με τον Σπαρτιάτη, που είχε περάσει ως αλλαγή, με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Λίγα λεπτά αργότερα ο Παπαχρονόπουλος έστρωσε στον Σάλλα και ο τελευταίος έπιασε ένα πολύ ωραίο σουτ εκτός περιοχής στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Ρόναλντ Γκόμεζ): Καλούδης, Πριόνας, Κιρκιλιανίδης(Σπαρτιάτης 71′), Λιάκος, Ρόδης, Μελιόπουλος, Πιαστόπουλος, Σάλλα, Παπαχρονόπουλος, Καραγκούνης(Πλούμπι 90′), Τασιούλης(Λαμάι 86′)

ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Γεώργιος Κόλτζος): Ψαράς, Χαϊδός, Συμεωνίδης, Μεργεμόγλου, Μέτα(Γεωργιακάκης 71′), Κοναγκάγια, Τζωρτζινάκης, Λέκα, Τραϊτοράκης, Πατάς, Κεφαλάς.

Πηγή: Elafrataxiarxia