Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μεγάλη νίκη ο Ολυμπιακός Λιοσίων, 2-0 τον ΠΑΟ Ρουφ

Published

on

Πολύ σήμαντική νίκη πέτυχε ο Ολυμπιακός Λιοσίων, που επικράτησε επί του ΠΑΟ Ρουφ με 2-0 και επέστρεψε στα τρίποντα.

Εφτασε έτσι τους 14 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν τους 17.

Ο Ολυμπιακός Λιοσίων κέρδισε πέναλντι, ο Τσουκαλάς ανέλαβε την εκτέλεση στελνοντας την μπαλα άουτ στο 10ο λεπτό. Ο ίδιος παίκτης, όμως, στο 19′ με κοντινή προβολή μετά από γύρισμα του Καλκανάκου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Το Ρουφ έφτασε κοντά στην ισοφάριση με το πολύ καλο σουτ του Στατήρη στο 26′, ενώ απείλησε ξανά με πλασε του Γεωργόπουλου στο 35ο λεπτό. Η ομάδα των Λιοσίων στο 70ο λεπτό διπλασίασε τα τέρματα της με σκορερ τον Καλκανάκο. Έτσι διαμορφώθηκε το τελικό σκορ του αγώνα με τους γηπεδούχους να κερδίζουν με 2-0 τον ΠΑΟ Ρουφ.

Ολυμπιακός Ν. Λιοσίων (Νίκος Παπαρούνης): Φανουργιάκης, Ρωϊμπας, Ζέρβας, Μανουσάκης, Κλουβάτος, Βασιλακος, Τσουκαλάς (87′ Κούστας), Λουβέρδης (92′ Νίκολι), Λευκαδίτης (60′ Λαμπρόπουλος), Τσάτσα, Καλκανάκος (87′ Μάνδαλος).

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Στάθης Πανακούλιας): Κουνάδης, Γεωργόπουλος, Μπόκος (71′ Καλτσάς), Βουρνάζος, Ηρακλής, Φέγγης (63′ Γεωργίου), Παλάτσιος, Στατήρης, Ζοτάι (46′ Κουράφαλος), Αναστασίου, Σταμάτης (78′ Νάσι).

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΣΟΥΡΙΔΗΣ