Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μεγάλη νίκη ο ΠΑΟ Ρουφ, 3-1 τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης

Published

on

Το εξαιρετικό του ξεκίνημα στο πρωτάθλημα συνέχισε ο ΠΑΟ Ρουφ, που επικράτησε με 3-1 επί του Ατρόμητου Μεταμόρφωσης.

Η ομάδα του Στάθη Πανακούλια έφτασε έτσι τους 13 βαθμούς και είναι στην 3η θέση μαζί με τον Ηφαιστο, ενώ ο Ατρόμητος προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το ματς, με αποτέλεσμα να ηττηθεί για 3ο σερί ματς και να μείνει στους 4 βαθμούς και στην 13η θέση μαζί με τον Πανερυθραϊκό.

Το πρώτο μέρος ήταν μέτριο, με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν καλύτερα στο ματς και να απειλούν στο 14′ όταν ο Κουνάδης έσωσε την εστία του στο μακρινό σουτ του Γαντζούλα, ενώ είχαν μεγάλη ευκαιρία στο 18′ όταν το σουτ του Μπούντρα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ανριδράσουν και στο 21′ το σουτ του Ζοτάι πέρασε άουτ, ενώ στο 44′ ο Γεωργίου σούταρε, με τον Σαμιώτη να αποκρούει.

Με την έναρξη του 2ου μέρους το ματς πήρε φωτιά. Στο 48′ ο Κουνάδης έδιωξε το εξ’ επαφής πλασέ του Γαντζούλα, η μπάλα μετά από κόντρες στρώθηκε στον Σιδηρόπουλο που με σουτ έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι και να καταλήξει στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 0-1.  Ομως οι γηπεδούχοι απάντησαν άμεσα και στο επόμενο λεπτό (49′) ο Μπόκος σούταρε μέσα από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε στον Γαντζούλα και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 1-1. Αυτό το γκολ έδωσε ώθηση στους γηπεδούχους, που πολύ γρήγορα έφτασαν στην ανατροπή. Συγκεκριμένα στο 55′ ο Ζοτάι εκτέλσε κόρνερ και ο Γεωργίου με άπιαστη κεφαλιά έκανε το 2-1. Λίγο έλειψε μάλιστα να ανέβει κι άλλο το σκορ, όταν στο 57′ ο Στατήρης γύρισε τη μπάλα αλλά ο Γεωργίου από το ύψος της μικρής περιοχής δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Οι φλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και πήραν μέτρα στο γήπεδο, αλλά δεν μπορούσαν ουσιαστικά να απειλήσουν, με εξαίρεση το μακρινό σουτ του Σιδηρόπουλου στο 68′ που πέρασε λίγο άουτ. Ο ΠΑΟ Ρουφ προσπαθούσε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις, και σε μια από αυτές στο 76′ ο Σταμάτης έφυγε στην πλάτη της άμυνας αλλά σούταρε άουτ. Ο Ατρόμητος άγγιξε την ισοφάριση στο 90′ αλλά το σουτ του Καραγεώργου πέρασε ξυστά από αριστερό δοκάρι του Κουνάδη. Στο 90+3′ ο Γεωργόπουλος εκμεταλλεύτηκε μεγάλο λάθος της άμυνας του Ατρόμητου, την κατάλληλη στιγμή γύρισε στον Κουσουρίδη που κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Αξίζει να σημειωθεί πως ήταν το πρώτο γκολ του ιδιαίτερα ταλαντούχου 17χρονου ποδοσφαιριστή με τη φανέλα της Αούστρια.

ΠΑΟ ΡΟΥΦ: Κουνάδης, Γεωργόπουλος, Μπόκος, Τσουκαλάς, Βουρνάζος, Φέγγης (86′ Τσονόπουλος), Στατήρης (86′ Κουσουρίδης), Καταγιάννης, Γεωργίου (67′ Σταμάτης), Αναστασίου (46′ Νάσι), Ζοτάι (67′ Μανέτας).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ: Σαμιώτης, Αποστόλου, Καραγεώργος, Καράβολας, Κομιώτης, Ζαγαρέλος (70′ Μπάμπουλας), Γαντζούλας (60′ Φάκης Ι.), Δούκας (87′ Φάκης Δ.), Σιδηρόπουλος, Βιτορεάνου, Μπούντρας.