Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μεγάλη νίκη στην Πετρούπολη ο Ήφαιστος

Published

on

Δύσκολη και αρκετά σημαντική νίκη για τον Ήφαιστο μέσα στην Πετρούπολη κόντρα στην τοπική Ειρήνη. Οι ‘ερυθρόλευκοι’ επικράτησαν επεισοδιακά με 2-1 ολοκληρώνοντας τον αγώνα με εννέα παίκτες και έχοντας παράπονα από τον διαιτητή Φωτόπουλο. Το σκορ άνοιξε άθελα του ο Χαρισάκης με κεφαλιά στα πρώτα δευτερόλεπτα έπειτα από σέντρα του Ζαφειράτου. Το σκηνικό επαναλήφθηκε στο 22′, αλλά ο Παπαγεωργίου ήταν αυτή την φορά ο σκόρερ για το 2-0. Πέντε λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και έπειτα από ωραίο συνδυασμό ο Τζαμαλής διαμόρφωσε νωρίς το τελικό 2-1. Μεγάλη ευκαιρία στο 44′ για το συγκρότημα του Νίκου Κουνάδη, όμως ο αδερφός του, Δημήτρης, σημάδεψε το δοκάρι του Ζωντού με ωραίο σουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τις αποβολές, με την πρώτη να σημειώνεται για τον Ρωμαΐδη στο 68′ για αντικανονικό μαρκάρισμα (δ.κ). Στην συνέχεια, η Ειρήνη πίεσε δίχως αποτέλεσμα για την ισοφάριση και στο 89′ είχαμε νέα αποβολή, αυτή την φορά απευθείας στον Μπότη για εξύβριση στο πρόσωπο του Αθηναίου ρέφερι σύμφωνα με τον ίδιο. Έτσι, το σωματείο του Περιστερίου ανέβηκε πέμπτο έχοντας 9 πόντους, σε αντίθεση με τους νεοφώτιστους που αναζητούν ακόμα τους πρώτους βαθμούς από την τελευταία θέση.

Διαιτητές: Φωτόπουλος Ν., Καδδάς Π., Κασιμάτης Α.

Ειρήνη (Νίκος Κουνάδης): Μουζάκης, Κοτσέκου (69′ Παπαθανασίου), Κτιστάκης (46′ Κατσίπης), Λαβρεντίεφ, Χαρισάκης, Δαρδαμάνης (80’ Μπίτζας), Μαντινιώτης, Τσολάνης, Τζαμαλής, Γουδέλης, Κουνάδης.

Ήφαιστος (Θοδωρής Τρανός): Ζωντός, Γιαννούλας (91′ Κόλλιας), Σφίχτης, Μουρκάκης, Ζαφειράτος, Ρωμαΐδης, Μπότης, Τζαβάρας, Ζήκος, Παπαγιάννη (89′ Μαυρομάτης), Παπαγεωργίου (73′ Καλαϊτζής).