Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μεγάλη νίκη στο φινάλε η Ανθούπολη, 2-1 τον Αθηναϊκό

Published

on

Με γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις η Ανθούπολη νίκησε με 2-1 τον Αθηναϊκό και βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στη σωρηρία της.

Ετσι οι δύο ομάδες έχουν από 6 βαθμούς έναντι τριών του ΓΣ Καισαριανής, με την Ανθούπολη να έχει ολοκληρώσει τα παιχνίδια της.

Υπενθυμίζουμε ότι αν Ηλυσιακός και Χαϊδάρι πάρουν τα εισιτήρια για την Γ’ Εθνική, τότε δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα. Σε αντίθετη περίπτωση, θα υποβιβαστεί ανάλογος αριθμός ομάδων…

Στο 9′ ο Κυριαζής έκανε το 1-0, με τον Λημνιό στο 12′ να ισοφαρίζει σε 1-1. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε στο 90+3′ ο Μπίμπιζας μέσα σε αποθέωση.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην αρχική 11άδα της Ανθούπολης έκανε ντεμπούτο ο 16χρονος Βασίλης Βανταράκης, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις.

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ: Τσιώσης, Κακιώρης, Αρβανίτης (66′ Μπίμπιζας), Πάσσαρης, Χιονάς, Πανίδης, Ρεζτσόβ, Ηλιόπουλος, Ξυνογαλάς (79′ Μαντινιώτης), Κυριαζής (89′ Ρούτσης), Βανταράκης (46′ Καλογέρης).

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ρούμπας, Ταρσαναλής, Ζάχος (58′ Κούτσιας), Παπαδόπουλος, Μπαλίου, Μαυρομματάκης, Τραγουστής, Κατσούλας, Λημνιός (90′ Θανόπουλος), Τσοπανάκος, Λάιος (90′ Θεοδοσίου).