Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μεγάλη νίκη το Ηράκλειο, 3-2 τον Χολαργό, σοκ με Τσουτσουδάκη

Published

on

Παρά το γεγονός πως αγωνίστηκε με 10 παίχτες για πάνω από ένα ημίχρονο, το Ηράκλειο δείχνοντας τεράστια ψυχικά αποθέματα επικράτησε με 3-2 επί του Χολαργού, σε έναν αγώνα πάντως που σημαδεύτηκε από τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του Μανώλη Τσουτσουδάκη (φωτό) του Χολαργού.

Συγκεκριμένα, στο 36΄ δέχτηκε ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα από τον Ιωαννίδη των γηπεδούχων που αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη, με αποτέλεσμα πιθανότατα να έχει σπάσει το πόδι του. Ο ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, και είχαμε 10λεπτη διακοπή.

Στο 16΄ο Ράμμος με υπέροχη ατομική προσπάθεια έκανε το 1-0, ενώ στο 31΄ο Σταυρογιάννης με συρτό σουτ έκανε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν άμεσα, και στο 32΄ο Τσιαντής μειωσε σε 2-1, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος. Στο 58΄ο Ράμμος με ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 3-1, με τον Σκούμα στο 64΄με κε3φαλιά να διαμορφώνει το τελικό 3-2. Λίγο έλειψε μάλιστα στις καθυστερήσεις να έρθει η ισοφάριση, αλλά η προσπάθεια του Μυλωνά σταμάτησε στο δοκάρι.

 

ΑΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Ντάλλας, Καρώνης (88΄Ηλιακίδης), Καλιακούδας, Ιωαννίδης, Βακερλής, Τουγουντζόγλου, Ράμμος (83΄Φοινίκης), Χρήστου, Γκρέμι, Παρασκευάς, Σταυρογιάννης (66΄Γούλας) (83΄Χατζημάρκος).

ΧΟΛΑΡΓΟΣ: Μολφέσης, Ντόβας (83΄Καρράς), Τσαγκάρης, Μηλιώνης, Τσίρος, Τσουτσουδάκης (44΄Κρασώνης), Τσιαντής (46΄Μιχελής), Ζαχαρόπουλος, Χατζής, Γκαγκώσης (46΄Μυλωνάς), Σκούμας.