Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μεγάλη νίκη το Χαλάνδρι, 3-0 τους Αγίους Αναργύρους

Published

on

Ανώτερο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα το Χαλάνδρι επικράτησε με 3-0 επί των Αγίων Αναργύρων και βελτίωσε τη θέση του στη βαθμολογία.

Εφτασε έτσι τους 11 βαθμούς και είναι στην 7η θέση, ενώ οι Αγιοι Ανάργυροι που απογοήτευσαν, έμειναν στους 4 βαθμούς και στην 14η θέση, έχοντας ένα ματς λιγότερο.

Το ξεκίνημα του αγώνα δεν έδειχνε τι θα ακολουθήσει, αφού οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και είχαν μεγάλη ευκαιρία στο 8′ όταν ο Κεχρής βγήκε απέναντι στον Δασκαλάκη και σούταρε, με τον γκολκίπερ των γηπεδούχων να διώχνει και τη μπάλα να βρίσκει το δοκάρι. Το σκορ όμως άνοιξε για τους γηπεδούχους στο 30′ όταν ο Σιάννης με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-0. Αυτό το γκολ επέδρασε καταλυτικά στη μορφή του αγώνα, με τους γηπεδούχους να κυριαρχούν στο γήπεδο και στο 34′ το σουτ του Κατσιούλη πέρασε μόλις άουτ.

Με την έναρξη του 2ου μέρους οι γηπεδούχοι άγγιξαν το 2ο γκολ, όταν ο Κατσιούλης γύρισε στον Χαραλάμπους που από τη μικρή περιοχή σούταρε άουτ. Το κατάφεραν τελικά στο 58′ όταν ο Κορωναίος με έξοχη πάσα βρήκε τον Μπράχο που με άψογο πλασέ έκανε το 2-0. Στο 64′ ο Σιάννης με νέο φοβερό μακρινό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

ΧΑΛΑΝΔΡΙ: Δασκαλάκης, Τζεμάρης, Γυφτάκης, Ντζαβίδας, Τριανταφυλλίδης, Γκουτζιούπας (75′ Κοντοές), Κορωναίος (69′ Κανελλόπουλος), Μπράχο (69′ Τσιρβούλης), Χαραλάμπους (55′ Χαραλάμπους), Κατσιούλης (75′ Πεκίνι), Σιάννης.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Χανιώτης, Βυζανιάρης, Ζαρκαδούλας (62′ Τσαγκαράκης), Γενίδογαν, Δενελάβας, Γεωργαμλής, Κωσταδήμας (46′ Τσάμογλου), Χαραλάμπου (46′ Ρουμελιώτης), Κεχρής, Κατσίβελας (82′ Καστόρας), Σιαλμάς (62′ Χριστοδούλου).