Connect with us

Γ Εθνική

Μεγάλη νίκη το Χαϊδάρι, 2-1 τον Αγιο Νικόλαο

Published

on

Τη νίκη με 2-1 κόντρα στον ΑΟΑΝ πήρε το Χαϊδάρι εντός έδρας

Οι γηπεδούχοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο δυνατά και μόλις στο τρίτο λεπτό κατάφεραν με τον Ματέα να πάρουν προβάδισμα στο σκορ, όταν εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα του ΑΟΑΝ και με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0. Ο ΑΟΑΝ προσπάθησε να αντιδράσει να βρει γκολ ισοφάρισης, ωστόσο ο ρυθμός του παιχνιδιού δεν βοηθούσε με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθεί κάτι αξιόλογο μπροστά από τις δύο εστίες.

Λίγο πριν βγει το ημίχρονο ο ΑΟΑΝ κατάφερε να βρει γκολ ισοφάρισης με τον Νοκάι, ωστόσο αυτό ακυρώθηκε για οφσάιντ με αποτέλεσμα το 1-0 να παραμείνει μέχρι το φινάλε των 45′ και τους γηπεδούχους να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους αποτέλεσμα.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο ΑΟΑΝ μπήκε αποφασισμένος να πάρει κάτι από το παιχνίδι και βρήκε γκολ ισοφάρισης στο 54′ όταν ο Σένκα με εξαιρετική σέντρα βρήκε τον Φουκαράκη, ο οποίος με κεφαλιά έκανε το 1-1 φέρνοντας το παιχνίδι σε απόλυτη ισορροπία.

Το γκολ ισοφάρισης δεν κράτησε για αρκετή ώρα στον ΑΟΑΝ, αφού στο 61′ το Χαϊδάρι πήρε προβάδισμα με τον Αποστολόπουλο να εκμεταλλεύεται την σύγχυση στην άμυνα των φιλοξενούμενων γράφοντας το 2-1. Το παιχνίδι από εκεί και μετά δεν είχε κάτι το σημαντικό, εκτός από την τεράστια ευκαιρία του Φουκαράκη στο 89′.

Χαϊδάρι: Ανδριόλας, Μέξης, Καλογερόπουλος (81′ λτ Νικολόπουλος), Ζίζηλας, Κατσαράς, Τσίουλος, Ματέο (66 Ρόπας) ,Μουκίδης,Αντουνιτς (46΄Ερίκος),Αποστολόπουλος, Αργυρίου.

ΑΟΑΝ: Γκλώτσος, Χριστόγιάννης (85 Μαρκάκης), Πυθαρούλης, Πλουσής (75 λτ Δολαψάκης), Μουστάκης, Καμαρά, Φουκαράκης, Σένκα (65΄Μαρινάκης) , Πήλιος (65 Μαρτσάκης) ,Καρλίτο, Νοκάι.

Πηγή: Grandsport