Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Μεγάλη πρόκριση για την Νέα Ιωνία, 1-1 εκτός με την Διάνα Ηλιούπολης

Published

on

Την πρόκριση για τον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Αθηνών πήρε η Νέα Ιωνία, που ήρθε ισόπαλη 1-1 εκτός έδρας με τη Διάνα Ηλιούπολης και σε συνδυασμό με το 1-0 του πρώτου αγώνα πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο.

Το ματς δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, αλλά είχε πάθος, ένταση, αλλά και πολλά νεύρα, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο σφύριγμα…

Το πρώτο ημίχρονο θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα, αφού δεν υπήρξε η παραμικρή φάση. Στο δεύτερο όμως όλα άλλαξαν. Με την έναρξη στο 46′ ο Μπαρδάκης βρέθηκε στο έδαφος μέσα στην περιοχή από μαρκάρισμα του Αποστόλου, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα για πέναλτι, αλλά τον διαιτητή να λέει όχι. Στην εξέλιξη της φάσης ο Φάρος βρέθηκε μόνος απέναντι στον Μπαλασάκη και σούταρε, αλλά ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων απέκρουσε. Στο 48′ η κεφαλιά του Νίκολλι πέρασε άουτ και ένα λεπτό μετά στο 49′ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Ο Ταβάρες εκμεταλλεύτηκε αδράνεια της άμυνας, μπήκε στην περιοχή και με έξοχο πλασέ έκανε το 0-1. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για φάουλ, με αποτέλεσμα να υπάρξει 5λεπτη διακοπή λόγω ρίψης κροτίδων και αντικειμένων στον Β’ βοηθό.

Στο 59′ το σουτ του Ποντικάκου πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 70′ είχαμε νέα ένταση και 3λεπτη διακοπή. Στο 73′ η κεφαλιά του Βεζυρτζόγλου πέρασε άουτ, ενώ στο 79′ ο Μπαλασάκης έδιωξε δύσκολα το σουτ του Φάρου.

Στο 83′ ήρθε η ισοφάριση, όταν σε μαρκάρισμα του Αποστόλου στον Μπαρδάκη, ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Φάρος κάνοντας το 1-1.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι άντεξαν στην πίεση των γηπεδούχων, και μάλιστα στο 90+8′ διαμαρτυρήθηκαν έντονα για πέναλτι, σε μαρκάρισμα του Γιαννουλάκη στον Πλατέλλα, με τον διαιτητή να δείχνει κίτρινη κάρτα για θέατρο στον ποδοσφαιριστή της Νέας Ιωνίας.

Μετά από 14 λεπτά καθυστερήσεων ήρθε το σφύριγμα της λήξης, με τους ποδοσφαιριστές της Νέας Ιωνίας να πανηγυρίζουν την πρόκριση, και αυτούς της Διάνας να αποθεώνονται από τους φίλους της ομάδας για την προσπάθεια.

ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΎΠΟΛΗΣ: Μάρκου, Παπαδόπουλος (60′ Πανίδης), Γιαννουλάκης, Νίκολλι, Γεωργιάδης, Μπαρδάκης, Καζάκος Αλ., Κατσιάνης, Ζώης (46′ Παπαντζίμας), Φάρος, Ποντικάκος (87′ Σιδεράς).

ΝΕΑ ΙΩΝΊΑ: Μπαλασάκης, Ραυτόπουλος 72′ Μπάστας), Χατζηγεωργίου, Αποστόλου, Αλέμης, Κωνσταντίνου (89′ Ντεμπά), Ταβάρες, Σταύρου, Βεζυρτζόγλου (89′ Πλατέλλας), Αντωνόπουλος (65′ Μαρίνου), Τζαμάι.