Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Μεγάλη πρόκριση η Λαύρα Αργυρούπολης, 4-3 στα πέναλτι τη Θύελλα Αγίου Δημητρίου

Published

on

Την έκπληξη έκανε η Λαύρα Αργυρούπολης, που παρά το γεγονός ότι αγωνίζεται μια κατηγορία πιο κάτω, απέκλεισε στη διαδικασία των πέναλτι τη Θύελλα Αγίου Δημητρίου και πήρε την πρόκριση για τον επόμενο γύρο του κυπέλλου της ΕΠΣ Αθηνών.

Ο κανονικός αγώνας έληξε χωρίς τέρματα, η παράταση 1-1, ενώ στα πέναλτι η Λαύρα επικράτησε με 4-3.

Στη σημαντικότερη στιγμή του πρώτου μέρους, στο 23′ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Μυλωνίδη. Στο 45′ ο Κυριαζής Χ. ανέτρεψε αντίπαλο που βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ, με αποτέλεσμα να αποβληθεί με απευθείας κόκκινη κάρτα. Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση, με τον Φωτουλάκη στο 99′ να κάνει το 1-0. Στο 113′ ο Φραγγεδάκης ισοφάρισε σε 1-1, με το ματς να πηγαίνει στα πέναλτι, όπου η Λαύρα με ήρωα τον γκολκίπερ Καλαμάρα που απέκρουσε δύο εκτελέσεις πήρε την πρόκριση.

ΛΑΎΡΑ ΑΡΓΥΡΟΎΠΟΛΗΣ: Καλαμάρας, Φωτουλάκης (117′ Πεχλιβανίδης), Μυλωνίδης, Τσαπατσάρης, Ασωνίτης, Αγγελακόπουλος, Κοκοβίδης (73′ Μαυρόπουλος), Λιάμπος (63′ Κολάι), Αλεξίου, Ηλιόπουλος, Πολυμερόπουλος.

ΘΎΕΛΛΑ ΑΓΊΟΥ ΔΗΜΗΤΡΊΟΥ: Χαλκιάς, Κυριαζής Λ. (46′ Παπανδρέου), Δημητρίου (73′ Σινάι), Κυριαζής Χ., Κουμουνδούρος, Καντέλης, Πετράκης (46′ Φραγγεδάκης), Δελαπόρτας (46′ Λαγοπάτης Κ.), Κούτρος (85′ Τσακόγιωργας), Λαγοπάτης Δ. (102′ Ασημακόπουλος).