Connect with us

stoplekto

Μεγάλη συμφωνία Ολυμπιακού Ελευσίνας με Μιχ. Κατσάφαρο

Published

on

Από το ΔΣ των Ακαδημιών του Ολυμπιακού Ελευσίνας λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:
‘Σήμερα συμπληρώνονται δύο χρόνια συνεργασίας με το δίκτυο σχολών της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Στην ανακοίνωση μας είχαμε αναφέρει τότε:
Mας αρέσει να συνεργαζόμαστε,να έχουμε ανοιχτά μυαλά, ανοιχτούς ορίζοντες, να οργανωθούμε καλύτερα, να μάθουμε περισσότερα, να προσφέρουμε μέσω του αθλητισμού στην πόλη μας..κάτι όμορφο γεννήθηκε σήμερα..διαφορετικό, αλλιώτικο..για τα παιδιά της πόλης μας. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον υπεύθυνο ακαδημιών της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κο Νάνο Βασίλη για την συνεργασία.
Ακριβώς δύο χρόνια μετά είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή κύριο Μιχάλη Κατσαφαρο.
Ο Μιχάλης Κατσαφαρος είναι έμπειρος προπονητής, κάτοχος διπλώματος UEFA B με πολλές επιτυχίες στο πέρασμα του από τους πάγκους των ομάδων που διετέλεσε προπονητής και έρχεται να προστεθεί στο τεχνικό team της σχολής μας.
Έχει δουλέψει σε Ηρακλή Ελευσίνας , Άτταλο Νέας Περάμου, Ασπρόπυργο και τώρα είναι προπονητής στον Πυρρίχιο Ασπροπύργου. Έχει δουλέψει πολλά χρόνια σε τμήματα υποδομών στον Ηρακλή Ελευσίνας και στον Πανελευσινιακό καθώς επίσης έχει διατελέσει και τεχνικός διευθυντής των συγκεκριμένων ακαδημιών.
Το είπαμε το κάνουμε πράξη.
Κάθε χρόνο η σχολή μας θα μεγαλώνει με ανθρώπους που έχουν γνώση και όρεξη για δουλειά. Και δεν σταματάμε εδώ.. έπεται και συνέχεια.
Μιχάλη καλώς ήρθες στην σχολή μας και ευχόμαστε να πετύχουμε τους από κοινού στόχους μας”