Connect with us

stoplekto

Μεγάλη συσπείρωση στο Κερατσίνι

Published

on

Μια νέα σελίδα στην ιστορία του είναι έτοιμο να γράψει το Κερατσίνι. Παλιοί και νεότεροι παράγοντες, οι οποίοι κατά καιρούς ασχολήθηκαν  ενεργά με την ομάδα και πρόσφεραν τόσο στον σύλλογο, όσο και ευρύτερα στην πόλη, αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις και να βαδίσουν από κοινού σε μια νέα πορεία, χωρίς διαχωρισμούς ή αποκλεισμούς .

Στο κάλεσμα της διοίκησης  για διεύρυνση του διοικητικού συμβουλίου ανταποκρίθηκαν επιφανείς επιχειρηματίες της πόλης, αλλά και άνθρωποι οι οποίοι θα ήθελαν να βοηθήσουν την ομάδα με το δικό του μερίδιο συμμετοχής ο καθένας.

Το νέο  διευρυμένο ανοιχτό συμβούλιο της ομάδας αποτελείται από 15 άτομα και αναμένεται να προστεθούν και άλλοι καθώς στην μάχη για ένα ισχυρό και οικονομικά εύρωστο Κερατσίνι δεν περισσεύει κανείς.

Ήδη έχουν συγκροτηθεί ομάδες εργασίες  και στο επόμενο διάστημα θα καθοριστούν οι ρόλοι των μελών του ανοιχτού συμβουλίου με στόχο την πολύπλευρή ανάπτυξη του συλλόγου, ενώ παράλληλα με την λήξη της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου, θα τεθούν επί τάπητος όλα τα ζητήματα της ομάδας ώστε να βρουν λύση άμεσα και η ομάδα να βαδίσει σε επαγγελματικά πρότυπα.

Παράλληλα, είναι σε εξέλιξη συζητήσεις με την δημοτική Αρχή για την πλήρη ανακατασκευή του χλοοτάπητα στο «Π.Σαλπέας» ώστε η ομάδα να αποκτήσει ξανά το γήπεδο που αρμόζει στον σύλλογο και στην πόλη του Κερατσινίου.